Tradesperson window installers
DUPLÁZD MEG AZ PROFITOD

A Dakea-nál büszkék vagyunk arra, hogy megértjük partnereink igényeit és hosszú távú üzleti kapcsolatokat építünk ki. A Dakea kifejezetten a kereskedelemben dolgozó szakemberek számára jött létre, más márkákhoz képest, minőségi és könnyen beépíthető termékeink akár kétszeres profitot generálnak, köszönhetően a forgalmazók számára elérhető kiemelkedő kedvezményeinknek.

MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG

Több mint 80 év gyártási tapasztalatunk révén megfelelünk az iparág legmagasabb minőségi elvárásainak. Biztosak vagyunk termékeink minőségében, így a Dakea tetőtéri ablakra 20 év garanciát vállalunk.

ZAVARTALAN KISZÁLLÍTÁS

Célunk, hogy a legkeresettebb termékeinket a megrendeléstől számított 48 órán belül, közvetlenül a telephelyedre vagy a projekt-helyszínre szállítsuk. Logisztikai szolgáltatásaink kiemelkedőek a következő kategóriákban:

 • Kimagasló kedvezmények nagy volumenű megrendelésekre
 • Közvetlenül a helyszínre történő kiszállítás
 • Időzített kiszállítás: lehetőség szerint 10:00-t megelőzően.
MARKETING TÁMOGATÁS

A Dakea-nál elkötelezettek vagyunk vállalkozásod növekedése mellett, marketing hozzájárulással/eszközökkel és az értékesítést támogató lehetőségekkel tudunk segíteni. Támogatást biztosítunk, helyi rendezvények és képzések szervezésében, vagy akár beépítők számára szervezett versenyek formájában is.
Emellett a márkánk értékeit hirdető, profin kivitelezett értékesítési anyagokat (online és offline) is biztosítunk a számodra, beleértve a tetőablakkal és árnyékolóval felszerelt bemutató állványt, hogy ügyfeleid testközelből is megtapasztalhassák a Dakea minőséget.

ÉRTÉKESÍTÉSI TÁMOGATÁS

Elkötelezett értékesítést támogató csapatunk mindig ott van, hogy támogasson Téged minden lépésnél, és biztosítsa projektjeid zökkenőmentes lebonyolítását. Minden támogatást felkínálunk a számodra, amire szükséged lehet (személyes felkeresés, kollégáid képzése, oktatás…), hogy megkönnyítsük a munkád (és magasabb értékesítést érhess el!). Ügyfélszolgálati csapatunk is rendelkezésedre áll, hogy segítsen a megrendelések feldolgozásában, és válaszoljon a Dakea-val és termékeinkkel kapcsolatos kérdésekre.

TERMÉKEK AMIRE AZ ÜGYFELEKNEK SZÜKSÉGE VAN

A Dakea-nál profi beépítőkkel együttműködve olyan termékeket fejlesztünk ki, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek, és mindig könnyen beépíthetők. Tetőablak kínálatunkban minden helyiségtípushoz megtalálható az ablakokon túl a beépítéshez szükséges beépítőkeretek és tartozékok széles köre is, valamint redőnyök és árnyékolók bel és kültérre egyaránt.

KIVÁLÓ ECO-REFERENCIÁK

Hiszünk abban, hogy a fenntartható üzleti gyakorlat kulcsfontosságú ahhoz, hogy mint partnereink, mint a saját vállalkozásunk és bolygónk számára sikeres jövőt biztosítsunk.
Termelésünkben kizárólag a Forest Stewardship Council (FSC) által tanúsított erdőből származó fát használunk, ami biztosítja, hogy a fakitermelés és -feldolgozás fenntartható módon történik.
Szándékunk egy fenntartható és 2030-ra szén-dioxid-semleges* üzletmenetet létrehozni. Ezért a Science Based Target kezdeményezéssel (SBTi) összhangban dolgozunk azon, hogy átalakítsuk üzletmenetünk és szervezetünk. Ezt a célkitűzést három központi területre fókuszálva kívánjuk megvalósítani, miszerint a működésünkbe, a termékeinkbe és az üzleti gyakorlatunkba a következő nyolc év során minden szinten beágyazzuk fenntarthatósági stratégiánkat.
Fenntartható stratégiánk 2030-ig a következőket foglalja magában:

 • a termékfejlesztésből származó károsanyagkibocsátások 50%-os csökkentése. Ezt az alapanyagok súlyának csökkentésével, a jelenleg felhasznált nyersanyagok alacsonyabb szén-dioxid-lábnyomú alternatív nyersanyagokkal való helyettesítésével, valamint a termékek újra tervezésével.
 • minden csomagolás műanyagmentes, homogén anyagból fog készül és 100%-ban újrahasznosítható lesz.
 • a teljes értékesítési csapatunk átáll a nulla károsanyag-kibocsátású járművek használatára.

*”A VELUX CSOPORT FENNTARTHATÓSÁGI CÉLKITŰZÉSEI AZ ALTATERRA TERMÉKEINEK SZEMPONTJÁBÓL
Altaterra a VELUX-csoport része, mégis önálló, független egységként működik. A két vállalat egymást kiegészítő identitással és célokkal rendelkezik, amelyek különböző piaci szegmensek igényeit elégítik ki. A VELUX-csoport gyártja és szállítja az Altaterra termékeit, és ezek beépülnek a cégcsoport 2030-ig megvalósuló fenntarthatósági célkitűzéseibe.”

ISMERD MEG JOBBAN A DAKEA-T
AJÁNLAT KERESKEDŐKNEK

Vélemények

A Dakea termékeit ajánlom

Oláh Csaba

A Dakea termékeit ajánlom

Martin Sándor

A Dakea termékeit ajánlom

Szokol Andrea

A Dakea termékeit ajánlom

Tóth Gergely

A Dakea termékeit ajánlom

Oroszi Gábor

A Dakea termékeit ajánlom

Sipos Antal

A Dakea termékeit ajánlom

Nagy Péter

A Dakea termékeit ajánlom

Acsadi Petra

A Dakea termékeit ajánlom

Boroczki Lajos

A Dakea termékeit ajánlom

Árpád

Projktek amin mostanában dolgoztunk

A DAKEA MŰANYAGMENTES CSOMAGOLÁSRA VÁLT

A Dakeánál minden tevékenységünk középpontjában a fenntarthatóság áll. Vállalatként,többet tudunk tenni bol...

Olvass tovább

A DAKEA TETŐABLAKOK "EMELIK KI A TETŐT" A LEEDS-i MANZÁRDBAN

Tapasztalt ingatlanfelújító szakember számára, aki Leeds egyik exkluzív negyedében lakásfelújításra szerződ...

Olvass tovább

ENGEDJÜK BE A NAPFÉNYT

A padlásterek beépítése megérdemelt népszerűségnek örvend, mert olcsóbb és non-invazív módja az ingatlan la...

Olvass tovább

A HOLLANDIAI FÖLDRENGÉSEK ELLENI MUNKÁK

VESZÉLYEZTETETT TERÜLET A Groningen régió ismert az 1963 óta tartó földgáz termelés okozta gyakori földreng...

Olvass tovább

AZ ÉPÍTŐK OKOSABB DÖNTÉST HOZNAK - JEWSON (STOCKPORT)

David Ellerby, a Cheshire-i székhelyű, National House-Building Councilban (NHBC) regisztrált házak építője ...

Olvass tovább

CSŰR ÁTÉPÍTÉSE LANGFORD BARTONBAN

Amikor az ingatlan tulajdonosa, Richard Prowse olyan univerzális tetőtéri ablakokat igényelt, melyek könnye...

Olvass tovább

Legyél Te is forgalmazó

  arrow_long_right

  Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

  Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

  Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.