Tradesperson window installers
DUPLÁZD MEG AZ PROFITOD

A Dakea-nál büszkék vagyunk arra, hogy megértjük partnereink igényeit és hosszú távú üzleti kapcsolatokat építünk ki. A Dakea kifejezetten a kereskedelemben dolgozó szakemberek számára jött létre, más márkákhoz képest, minőségi és könnyen beépíthető termékeink akár kétszeres profitot generálnak, köszönhetően a forgalmazók számára elérhető kiemelkedő kedvezményeinknek.

MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG

Több mint 80 év gyártási tapasztalatunk révén megfelelünk az iparág legmagasabb minőségi elvárásainak. Biztosak vagyunk termékeink minőségében, így a Dakea tetőtéri ablakra 20 év garanciát vállalunk.

ZAVARTALAN KISZÁLLÍTÁS

Célunk, hogy a legkeresettebb termékeinket a megrendeléstől számított 48 órán belül, közvetlenül a telephelyedre vagy a projekt-helyszínre szállítsuk. Logisztikai szolgáltatásaink kiemelkedőek a következő kategóriákban:

 • Kimagasló kedvezmények nagy volumenű megrendelésekre
 • Közvetlenül a helyszínre történő kiszállítás
 • Időzített kiszállítás: lehetőség szerint 10:00-t megelőzően.
MARKETING TÁMOGATÁS

A Dakea-nál elkötelezettek vagyunk vállalkozásod növekedése mellett, marketing hozzájárulással/eszközökkel és az értékesítést támogató lehetőségekkel tudunk segíteni. Támogatást biztosítunk, helyi rendezvények és képzések szervezésében, vagy akár beépítők számára szervezett versenyek formájában is.
Emellett a márkánk értékeit hirdető, profin kivitelezett értékesítési anyagokat (online és offline) is biztosítunk a számodra, beleértve a tetőablakkal és árnyékolóval felszerelt bemutató állványt, hogy ügyfeleid testközelből is megtapasztalhassák a Dakea minőséget.

ÉRTÉKESÍTÉSI TÁMOGATÁS

Elkötelezett értékesítést támogató csapatunk mindig ott van, hogy támogasson Téged minden lépésnél, és biztosítsa projektjeid zökkenőmentes lebonyolítását. Minden támogatást felkínálunk a számodra, amire szükséged lehet (személyes felkeresés, kollégáid képzése, oktatás…), hogy megkönnyítsük a munkád (és magasabb értékesítést érhess el!). Ügyfélszolgálati csapatunk is rendelkezésedre áll, hogy segítsen a megrendelések feldolgozásában, és válaszoljon a Dakea-val és termékeinkkel kapcsolatos kérdésekre.

TERMÉKEK AMIRE AZ ÜGYFELEKNEK SZÜKSÉGE VAN

A Dakea-nál profi beépítőkkel együttműködve olyan termékeket fejlesztünk ki, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek, és mindig könnyen beépíthetők. Tetőablak kínálatunkban minden helyiségtípushoz megtalálható az ablakokon túl a beépítéshez szükséges beépítőkeretek és tartozékok széles köre is, valamint redőnyök és árnyékolók bel és kültérre egyaránt.

KIVÁLÓ ECO-REFERENCIÁK

Hiszünk abban, hogy a fenntartható üzleti gyakorlat kulcsfontosságú ahhoz, hogy mint partnereink, mint a saját vállalkozásunk és bolygónk számára sikeres jövőt biztosítsunk.
Termelésünkben kizárólag a Forest Stewardship Council (FSC) által tanúsított erdőből származó fát használunk, ami biztosítja, hogy a fakitermelés és -feldolgozás fenntartható módon történik.
Szándékunk egy fenntartható és 2030-ra szén-dioxid-semleges* üzletmenetet létrehozni. Ezért a Science Based Target kezdeményezéssel (SBTi) összhangban dolgozunk azon, hogy átalakítsuk üzletmenetünk és szervezetünk. Ezt a célkitűzést három központi területre fókuszálva kívánjuk megvalósítani, miszerint a működésünkbe, a termékeinkbe és az üzleti gyakorlatunkba a következő nyolc év során minden szinten beágyazzuk fenntarthatósági stratégiánkat.
Fenntartható stratégiánk 2030-ig a következőket foglalja magában:

 • a termékfejlesztésből származó károsanyagkibocsátások 50%-os csökkentése. Ezt az alapanyagok súlyának csökkentésével, a jelenleg felhasznált nyersanyagok alacsonyabb szén-dioxid-lábnyomú alternatív nyersanyagokkal való helyettesítésével, valamint a termékek újra tervezésével.
 • minden csomagolás műanyagmentes, homogén anyagból fog készül és 100%-ban újrahasznosítható lesz.
 • a teljes értékesítési csapatunk átáll a nulla károsanyag-kibocsátású járművek használatára.

*”A VELUX CSOPORT FENNTARTHATÓSÁGI CÉLKITŰZÉSEI AZ ALTATERRA TERMÉKEINEK SZEMPONTJÁBÓL
Altaterra a VELUX-csoport része, mégis önálló, független egységként működik. A két vállalat egymást kiegészítő identitással és célokkal rendelkezik, amelyek különböző piaci szegmensek igényeit elégítik ki. A VELUX-csoport gyártja és szállítja az Altaterra termékeit, és ezek beépülnek a cégcsoport 2030-ig megvalósuló fenntarthatósági célkitűzéseibe.”

ISMERD MEG JOBBAN A DAKEA-T
AJÁNLAT KERESKEDŐKNEK

Vélemények

A Dakea termékeit ajánlom

Árpád

A Dakea termékeit ajánlom

Sipos Antal

I recommend Dakea products

Nagy Péter

I recommend Dakea products

Acsadi Petra

I recommend Dakea products

Martin Sándor

I recommend Dakea products

kav m8a b900

I recommend Dakea products

Meggyessi Andrásné

I recommend Dakea products

Abony

I recommend Dakea products

Kerepes

I recommend Dakea products

győri csaba

Projktek amin mostanában dolgoztunk

A DAKEA MŰANYAGMENTES CSOMAGOLÁSRA VÁLT

A Dakeánál minden tevékenységünk középpontjában a fenntarthatóság áll. Vállalatként,többet tudunk tenni bol...

Olvass tovább

HOGYAN LEHET CSÖKKENTENI A HŐVESZTESÉGET AZ ABLAKOKON KERESZTÜL?

A jelenlegi gazdasági helyzetben a hőveszteség csökkentésének megtalálása okos módja lehet a számlák csökke...

Olvass tovább

A DAKEA TETŐABLAKOK "EMELIK KI A TETŐT" A LEEDS-i MANZÁRDBAN

Tapasztalt ingatlanfelújító szakember számára, aki Leeds egyik exkluzív negyedében lakásfelújításra szerződ...

Olvass tovább

ENGEDJÜK BE A NAPFÉNYT

A padlásterek beépítése megérdemelt népszerűségnek örvend, mert olcsóbb és non-invazív módja az ingatlan la...

Olvass tovább

DAKEA VINTAGE A MANOR DRIVE-NAK

A Massey Limited vállalat a Dakea Better Vintage ablakot választotta a keresett Sutton Coldfield negyedben ...

Olvass tovább

A HOLLANDIAI FÖLDRENGÉSEK ELLENI MUNKÁK

VESZÉLYEZTETETT TERÜLET A Groningen régió ismert az 1963 óta tartó földgáz termelés okozta gyakori földreng...

Olvass tovább

Legyél Te is forgalmazó

  arrow_long_right

  Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

  Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

  Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.