Tradesperson window installers
MEGFIZETHETŐ ÉRTÉK

Ablakaink akár 20%-os nyereséget is kínálnak más márkákkal szemben. Úgy tervezzük termékeinket, hogy magas funkcionalitás megtartása mellett alacsonyabb árat biztosíthassunk a piacon lévő hasonló termékekhez képest. Ezen felül a Dakea a leghosszabb garanciát kínálja a piacon – 20 év garanciát ad a teljes ablakra, és élettartam garanciát a külső üvegre jégeső okozta károk ellen. Ez biztosítékot ad a legjobb ajánlat megszerzéséhez, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű, bevált termékeket kínálj a lakástulajdonosoknak.

GARANTÁLT MINŐSÉG

A Dakea tetőtéri ablakokat az Európai Unióban tervezték és Magyarországon gyártják. A tetőablak ipar 80 éves tapasztalata lehetővé tette számunkra, hogy a lehető legszigorúbb biztonsági, minőségi és környezetvédelmi szabványoknak is megfeleljünk a gyártási folyamatainknál. Széleskörben rendelkezünk tanúsítványokkal, mint például: ISO 9001, ISO 14001, DoP, ISO 45001 és sor közel sem ér itt véget…
Annyira biztosak vagyunk tetőtéri ablakaink minőségében, hogy 20 év átruházható garanciát biztosítunk ablakainkra, a leghosszabbat a piacon – ez meggyőző hozzáadott érték a leendő lakástulajdonosok számára.

AZ IPARÁGI ELŐÍRÁSOKNAK MEGFELELŐEN

Termékeink megfelelnek a magyar és a különböző európai piacok szabványainak, így ideálisak hosszú távú és széleskörű használatra. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legfrissebb helyi és országos szabályozást, hogy projektjeid gördülékenyen menjenek, ügyfeleid pedig elégedettek legyenek a tőlünk kapott termékekkel.

Termékkínálatunkban olyan 3 rétegű üveggel szerelt tetőtéri ablakokat is találsz, amelyek megfelelnek a 7/2006 TNM rendelet szerinti energiahatékonyságra vonatkozó jogszabályi követelményeknek. Kínálatunk bármilyen befektetési igényt kielégít – akár a költségvetés, akár a speciális termékjellemzők tekintetében.

FENNTARTHATÓ

Nem csak a piacon megkövetelt szabványoknak akarunk megfelelni. Az építőiparnak létfontosságú szerepe van az éghajlatváltozás elleni küzdelem céljainak elérésében. Ezért az SBTi szakértőivel közösen kidolgoztuk a WeCare fenntartható fejlődésre vonatkozó stratégiánkat, ami számos kezdeményezést tartalmaz a károsanyag-kibocsátás 2030-ig történő csökkentésére, valamint olyan gyakorlatokat és szemléletválltást foglal magában, amelyek a felelős üzleti magatartást és életmódot népszerűsítik munkatársaink, beszállítóink és vásárlóink körében egyaránt.

Kizárólag a Forest Stewardship Council (FSC) által tanúsított erdőgazdaságokból származó fát használunk fel, ami garantálja, hogy a fakitermelés és feldolgozás is fenntartható módon történjen.

EGYEDI MEGOLDÁSOK TETŐABLAKRA

Széleskörű szakértelmünk lehetővé teszi, hogy segítségedre legyünk bármilyen személyre szabott megoldással, hogy ajánlatunk megfeleljen a projekted igényeinek és specifikációinak. Tudjuk, hogy a projektekhez esetenként meghatározott paraméterekkel rendelkező termékekre van szükség. Éppen ezért konkrét elvárások esetén, személyre szabott lehetőségeket is kínálunk. Minden tetőablakot megkaphatsz egy gyártótól, ami verhetetlen árat és pontos szállítást garantál.

MŰSZAKI TÁMOGATÁS

Számunkra ugyanolyan fontos a projektjeid sikere mint számodra. Biztosítjuk, hogy minden gördülékenyen menjen, és kérdéseidre a leghamarabb választ kapj. Szakembereink egyedülálló tapasztalattal és tudással rendelkeznek a tetőablak-iparban – a termékek beszerelésének legjobb módszerétől a termékekre vonatkozó műszaki információkig. Örömmel adunk tanácsot, és biztosítunk arról, hogy a legjobb megoldást válaszd, ami megfelel az igényeidnek.

A műszaki dokumentációinkat és szerelési útmutatóinkat online is elérheted. Használd az alábbi linkeket a specifikációs lapok, DOP-tanúsítványok, telepítési videók megtekintéséhez.

ISMERD MEG A DAKEA MÁRKÁT AJÁNLATUNK BERUHÁZÓKNAK

Vélemények

A Dakea termékeit ajánlom

Árpád

A Dakea termékeit ajánlom

Sipos Antal

I recommend Dakea products

Nagy Péter

I recommend Dakea products

Acsadi Petra

I recommend Dakea products

Martin Sándor

I recommend Dakea products

kav m8a b900

I recommend Dakea products

Meggyessi Andrásné

I recommend Dakea products

Abony

I recommend Dakea products

Kerepes

I recommend Dakea products

győri csaba

Projektek amin mostanában dolgoztunk

A DAKEA MŰANYAGMENTES CSOMAGOLÁSRA VÁLT

A Dakeánál minden tevékenységünk középpontjában a fenntarthatóság áll. Vállalatként,többet tudunk tenni bol...

Olvass tovább

HOGYAN LEHET CSÖKKENTENI A HŐVESZTESÉGET AZ ABLAKOKON KERESZTÜL?

A jelenlegi gazdasági helyzetben a hőveszteség csökkentésének megtalálása okos módja lehet a számlák csökke...

Olvass tovább

A DAKEA TETŐABLAKOK "EMELIK KI A TETŐT" A LEEDS-i MANZÁRDBAN

Tapasztalt ingatlanfelújító szakember számára, aki Leeds egyik exkluzív negyedében lakásfelújításra szerződ...

Olvass tovább

ENGEDJÜK BE A NAPFÉNYT

A padlásterek beépítése megérdemelt népszerűségnek örvend, mert olcsóbb és non-invazív módja az ingatlan la...

Olvass tovább

DAKEA VINTAGE A MANOR DRIVE-NAK

A Massey Limited vállalat a Dakea Better Vintage ablakot választotta a keresett Sutton Coldfield negyedben ...

Olvass tovább

A HOLLANDIAI FÖLDRENGÉSEK ELLENI MUNKÁK

VESZÉLYEZTETETT TERÜLET A Groningen régió ismert az 1963 óta tartó földgáz termelés okozta gyakori földreng...

Olvass tovább

KÉRJ AJÁNLATOT

    arrow_long_right

    Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

    Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

    Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.