Esettanulmányok

DAKEA VINTAGE A MANOR DRIVE-NAK

A Massey Limited vállalat a Dakea Better Vintage ablakot választotta a keresett Sutton Coldfield negyedben épített új lakásaiba. A kiválasztott, a környezet esztétikájához tökéletesen passzoló Better Vintage ablakok az egyszerű beszerelésükkel és a versenyképes áraikkal nyerték el a megbecsülést.

Az öt hálószobás, öt családi házból álló Manor Drive zárt lakótelepet a Massey Limited építette a környék egyre növekvő luxus lakásigényeinek a kielégítésére. Az egész projektben 25 Better Vintage KCV C4A tetőtéri ablak került beépítésre Dakea KUF C4A Vintage burkolókkerettel. Kulturális örökségnek számító épületekhez és renovációs projektekhez ideális, kemencében szárított, FSC tanúsítvánnyal rendelkező erdőből származó fenyőből készült KCV ablakok fekete lakkozott külső profillal és ablak takaróléccel. A Better Vintage modell emellett ingyenes, gyors és egyszerű rögzítést biztosító alátét-szegélyfóliával (RUC) felszerelt.

Roof windows Dakea Vintage for manor drive

Ahogyan Nigel Massey, a Massey Limited igazgatója mondta: „Kilincs beszállítónk, a Hart Ironmongery ajánlására választottunk ablakot, aki Dakea termékeket használ és szállít be. Korábban nem dolgozunk Dakea termékekkel, de az ablakok minősége tökéletes volt, az áruk megfelelő, ezért is fogadtuk el az ajánlást. Amikor a helyszínre értünk, tényleg igazán elégedettek voltunk a kiszállított termékekkel, a beépítés egyszerűségével és a végső eredménnyel, ezért a jövőben is biztosan használni fogjuk a Dakea termékeket”.

Dake Vintage for manor drive roof window

Paul Hart, a Hart Ironmongery Ltd. ügyvezető igazgatója javasolta a Dakea Better Vintage ablakokat azok megfelelő esztétikája és versenyképes ára miatt: „Az árra vonatkozó érv mellett, a Dakea termékekkel együtt gyors szervizt és kivitelezést is kaptok”. Fűzte hozzá Paul: „Emellett, a regisztrált termékekre járó 20 éves garancia tényleg jó érv a vásárlás mellett. Rendszeresen ajánlom ügyfeleimnek a Dakea ablakokat és sohasem voltak csalódottak”. A Dakea Better Vintage ablakok a megfelelő burkolóval minden 15-90° dőlésszögű tetőrendszerre beépíthetők. Minden termékre szabványos 10 év garancia jár, ami az ablak Dakea weboldalon történő regisztrálásával 20 évre meghosszabbítható.

Dakea Roof Windows Installing

kapcsolódó cikkek

Esettanulmányok

CSŰR ÁTÉPÍTÉSE LANGFORD BARTONBAN

Amikor az ingatlan tulajdonosa, Richard Prowse olyan univerzális tetőtéri ablakokat igényelt, melyek könnye... Olvass tovább

Hírek

DAKEA VINTAGE A MANOR DRIVE-NAK

A Massey Limited vállalat a Dakea Better Vintage ablakot választotta a keresett Sutton Coldfield negyedben ... Olvass tovább

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.