Szakemberek

KEDVES TETŐABLAK BEÉPÍTŐK,

Gratulálunk! Bölcs döntés volt a Dakea termékek választása - kiváló minőségű tetőtéri ablakainkat tökéletes ár/érték arány és könnyű beépítés jellemzi.

INGYENES KIEGÉSZÍTŐK

Az ingyenes kiegészítők segítenek pénzt megtakarítani olyan kiadásokra, melyek úgy is pénzbe kerültek volna. Ez azt jelenti, hogy pénzt és munkaidőt lehet spórolni!

Ingyenes IFC szigetelőhab-keret jár a Dakea Ultima ablakokhoz. Egyéb Dakea ablak esetében ez a termék különálló elemként érhető el.

A RUC alátét-szegélyfólia ingyenesen jár a legtöbb Better és Ultima termékcsaládhoz tartozó tetőtéri ablakhoz.

KÖNNYŰ ÉS GYORS BESZERELÉS

Kidolgoztuk a Dakea beépítési kiegészítőket a szakemberekre gondolva. Kiegészítőink intelligens funkcióinak köszönhetően megkönnyítik és jelentősen felgyorsítják a beépítés menetét.

A Dakea alátét-szegélyfólia (RUC) egyetlen darabból készül, ami 100% vízzáróságot biztosít, míg a felület négyzetes mintája segít az egyszerű vágásban, még könnyebbé téve a beszerelést. Ez egy műszakilag továbbfejlesztett, a tető védelmére és a szerkezet vízzáróságára tervezett termék. A szigetelőhab-keret előre vágott, ami gyorsabb és hibátlan beépítést garantál. Az egyetlen dolog, amit el kell végeznie, felragasztani az öntapadó oldalával.

A Dakea tetőtéri ablakok (IFC) ugyanúgy vannak beépítve, mint más népszerű márkák ablakai. A szakemberek lépésről lépésre könnyedén végrehajtják a beszerelést.

NAGYOBB NYERESÉG

A Dakea ajánlja a legjobb ár/érték arányt, ezáltal Önök többet kereshetnek, mint bármilyen más márka termékével tennék. Az Önök ügyfelei (tulajdonosok, befektetők) több funkciót kapnak páratlan áron. A 20 éves garanciánkkal együtt a vásárlók maximálisan el lesznek ragadtatva az Önök szolgáltatásaitól.


SZÉLES TERMÉKVÁLASZTÉK

A Dakeában minden megtalálható - a legtöbb ügyfél igényét kielégítő tetőtéri ablakok, minden népszerú tetőtípussal kompatibilis ablak burkolókeretek, redőnyök és egyéb népszerű kiegészítők és kényelmes megoldások 0-90 fokos dőlésszögű tetőkre.

A Dakea termékválasztéka könnyen elérhető, könnyen megérthető és könnyen értékesíthető. Garantált a magas minőség.

Garancia

Az ügyfél minden csomagolásban információt talál a 20 éves garanciához szükséges díjmentes regisztrálásról. Minden, amire a ház tulajdonosának szüksége van, megtalálható az ablakra ragasztott borítékban. Kérjük emlékeztetni a tulajdonosokat, hogy végezzék el a szükséges lépéseket és osszák meg velünk a szükséges információkat.

Ne habozzon az ablak garancia regisztrálását megtenni az ügyfél helyett. Elég megadni az adattábláról az ablak azonosítószámát az ügyfél adataival. Ebben az esetben nem szabad megfeledkezni elküldeni az ügyfélnek a kinyomtatott, átruházható garanciális nyomtatványt. Ezzel fantasztikus plusz értéket szerez a beépítési szolgáltatáson túl, egy bővített, átruházható és ingyenes garanciát, ami kétséget kizáróan feljogosítja Önt Cash club kompenzációjára.

További részletek, valamint a program teljes feltételei, kérjük, látogasson el hozzánk a DAKEA.net oldalra.

testing roof windows

GYORSLINKEK

OKTATÁST KÉREK

Ha bármilyen kérdése van, és fel akar iratkozni hírlevelünkre, csatlakozzon a Dakea közösséghez vagy az adatbázisunkhoz, hogy információt kapjon tőlünk - itt vagyunk az Ön számára.

Rendezvényeket, találkozókat és képzéseket szervezünk a szerelők számára. A Facebookon követhet, hogy lépést tudjon tartani az összes frissítéssel: www.facebook.com/HelloDakea/.

    Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

    Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

    Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.