Minőség

TÖBB MINT 75 ÉV TETŐABLAK GYÁRTÁSI TAPASZTALATTAL RENDELKEZÜNK. ENNYI IDŐ ALATT A GYÁRTÁS MINDEN MOZZANATÁT TÖKÉLYRE FEJLESZTETTÜK. ISMERKEDJEN MEG GYÁRTÁSI FOLYAMATAINKKAL ÉS BIZONYOSODJON MEG RÓLA, MIÉRT VAGYUNK ANNYIRA BIZTOSAK TERMÉKEINK MINŐSÉGÉBEN, HOGY 20 ÉVES GARANCIÁT VÁLLALJUNK A DAKEA TETŐABLAKOKRA.

TETŐABLAK BEÉPÍTŐK

Bölcs döntés, hogy Dakea terméket választott, hiszen tetőablakaink kimagaslóan jó ár-érték arányúak és könnyű beszerelhetőség jellemzi őket.

KERESKEDŐK

Ön a piaci igényeknek megfelelő termékek értékesítésével foglalkozik. Fontosnak tartja ügyfelei elégedettségét, ezért kiváló áron kínál nekik nagyszerű minőségű termékeket. Ha mellettünk dönt, kiváló értékesítés támogatásunk és promóciós anyagaink is segítik a munkáját.

VÁSÁRLÓK

Jól tette, hogy a szakemberekre hallgatva termékeink mellett döntött. Kedvezőbb áron jutott hozzá egy vetélytársait felülmúló termékhez, melyhez ráadásul 20 éves garancia is jár.

Altaterra

Az Altaterra a minőségi tetőablakok és kapcsolódó termékek jól ismert és népszerű gyártója, illetve értékesítője, főként az európai piacon. A cég története egészen 2001-ig nyúlik vissza, amikor a magántulajdonban lévő dán VKR Holding cégcsoporton belül egy új start-up vállalkozásként kezdtük meg működésünket.

Ma az Altaterra európai piacvezetővé nőtte ki magát a sajátmárkás tetőablakok piacán, és büszke tulajdonosa a Dakea márkának is, melyet kifejezetten szakemberek részére terveztünk. Több mint 30 országban folytatunk értékesítési tevékenységet, amihez több mint 12 különféle országból származó munkatársaink segítségét vesszük igénybe.

Büszkék vagyunk rá, hogy szakemberek és ügyfeleik ezreinek tudunk megfizethető áron kiváló minőségű tetőablakokat kínálni.

Altaterra Group - Dakea factory

Termékeink minősége

What is Max Protect? Dakea

Max protect

A Max Protect szolid kivitelezést és biztonságot garantál . A Dakea termékek a tetőtéri ablakok gyártásában szerzett75 éves tapasztalatot felhasználva kerültek legyártásra. Az ajánlatunkban elérhető összes külső üvegezés edzett és korlátlan jégesővel szembeni garanciával rendelkezik.

Why is it called Masterwood?

Masterwood

Faanyagunk FSC tanúsítvánnyal rendelkező, szigorúan válogatott északi fenyő, amely sűrűsége és az időjárás viszontagságaival szemben nyújtott ellenállóképessége miatt széles körben elismert alapanyag. Azért választottuk ezt a faanyagot, mert biztosítja a tartósságot és a problémamentes karbantartást.

Comfort and safety glass - where does it come from?

Kényelem és biztonság

Az Ultima ablakok Comfort Glass üvegezést kaptak, mely jobban benn tartja a meleget télen és óv a túlzott felmelegedéstől nyáron. Ennek köszönhetően egész évben élvezheti otthona kényelmes feltételeit.

How we build a pvc frame?

Egyszerű Karbantartás

A minőség a gyártásnál kezdődik. Az acéllal merevített PVC-ablakaink könnyen tisztíthatók és nem igényelnek sok karbantartást. A fa ablakoktól eltérően a PVC esetében nincs szükség további lakkozásra. Nézd meg lépésről lépésre, hogyan készülnek a PVC-kerettel ellátott tetőtéri ablakaink.

Next 20 - why we offer a 20 year guarantee?

Next 20 guarantee

Minden Dakea tetőtéri ablakra 20 évre kiterjedő, tulajdonosok között átruházható garanciát vállalunk. Ez tovább növeli a 20 évnél fiatalabb ablakkal beépített ház értékét.

Noise block noise reduction

Noise Block

Az általunk gyártott Noise Block technológia csökkenti a külső zajokat. Ennek a hangszigetelésnek köszönhetően a hagyományos ablakokhoz képest 50%-kal csökkenti a kültéri és az eső okozta zajokat.

Production of roof windows

GYÁRTÁS

TÖBB MINT 75 ÉV TETŐABLAK GYÁRTÁSI TAPASZTALATTAL RENDELKEZÜNK. ENNYI IDŐ ALATT A GYÁRTÁS MINDEN MOZZANATÁT TÖKÉLYRE FEJLESZTETTÜK. ISMERKEDJEN MEG GYÁRTÁSI FOLYAMATAINKKAL ÉS BIZONYOSODJON MEG RÓLA, MIÉRT VAGYUNK ANNYIRA BIZTOSAK TERMÉKEINK MINŐSÉGÉBEN, HOGY 20 ÉVES GARANCIÁT VÁLLALJUNK A DAKEA TETŐABLAKOKRA.

Production of roof windows

MINŐSÉGI ÜVEGEZÉS

Az edzett, valamint speciális, szakadásálló hangszigetelő fóliával ellátott laminált üvegek alacsony emissziós (Low-e, azaz kis UV- és infravörösfényátbocsátású) bevonattal, illetve egyes típusok könnyen tisztítható bevonattal is rendelkeznek. A Dakea üvegtábláinak tervezése során kiemelt fontosságú volt a biztonság, az energiahatékonyság és a beltéri kényelem.

EASY CLEAN PVC

Akár 18 000 fordulat/ perces sebességgel dolgozó marógépeinknek köszönhetően ablakaink profilja hihetetlenül precízen megmunkált. A szigetelt és acéllal merevített PVC-anyag pontos összehegesztésével nagyon erős és strapabíró tetőablakokat készítünk, amelyeknek a Dakea PVC fantázianevet adtuk.

MASTERWOOD FAANYAG

A Dakea termékcsalád valamennyi fa tetőablaka FSC-tanúsítvánnyal rendelkező, szigorúan válogatott, megújuló erdőgazdaságból származó északi fenyőből készül. Szigorú feltételek szerint kialakított, speciális gyártási eljárások segítségével még tovább fokozzuk a fenyő tartósságát; ellenőrzött nedvességtartalmú helyen tároljuk, lamináljuk, környezetbarát, vízbázisú lakkal vonjuk be, szárítjuk, illetve további kezelési fázisoknak vetjük alá.

roof windows production in DAKEA
testing roof windows

TÖKÉLETESRETESZTELT

A TESZTELÉSSEL ELTÖLTÖTT ÓRÁK, AZ ABLAKOKRA KIFEJTETT NYOMÁS, A SZÉL ENERGIÁJA, A RÉTEGEK MENNYISÉGE, A NAPPALOK ÉS AZ ÉJSZAKÁK SZÁMA, A NAGYÍTÁS MÉRTÉKE, A MŰSZAKVÁLTÁSOK, A HŐMÉRSÉKLET, A VÍZ MENNYISÉGE... MÉG A TESZTEK ALATT ELFOGYASZTOTT KÁVÉ IS... MIND OLYAN SZÁMOK, MELYEK MINDEN KÉTSÉGET KIZÁRÓAN IGAZOLJÁK, MENNYI MINDENT MEGTESZÜNK ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ ÁLTALUNK ELŐÁLLÍTOTT ABLAKOK KIVÁLÓ MINŐSÉGŰEK LEGYENEK. A SZÁMOK PEDIG MAGUKÉRT BESZÉLNEK. GARANTÁLJUK, HOGY NEM FOG CSALÓDNI.

testing roof windows

50 KG-OS ÜTŐSÚLLYAL TESZTELT

Ultima ablakunk strapabíróságát egy 50 kg-os ütősúllyal teszteltük. Egyáltalán nem voltunk kíméletesek. De az időjárás mikor az? Az eredmény? Semmi nem történt. Ablakaink így bizonyították, hogy még a legmostohább időjárási körülmények között is megállják a helyüket.

testing roof windows DAKEA

100 dB ZAJJAL
TESZTELT

Ablakunkat 100 decibeles hanggal teszteltük, ami olyan, mintha egy légkalapáccsal bontottuk volna a betont mellette. Az eredmény? A normál tetőablakokhoz képest az Ultima 50%-kal jobban csillapította a beszűrődő zajt.

quality of DAKEA roof windows

144 KM/H -ÁS
SZÉLLÖKÉSEKKEL TESZTELT

Az Ultima tetőablak ellenállóképességét hurrikánerősségű szélnek kitéve is vizsgáltuk. Még az ilyen jellegű körülmények sem törték be vagy rongálták meg. Szélállósága bizonyított!

DAKEA windows testing

600 LITERNYI ESŐVÍZZEL TESZTELT

Gondoljon bele, hogy mit jelent, ha egyetlen óra alatt 600 liternyi eső zúdul az ablakra. Évente körülbelül ennyi eső esik a Budai-hegységben egy négyzetméternyi területre. Ultima tetőablakunk vízzárását pontosan ekkora mennyiségű vízzel teszteltük.

Tanúsítványok

Magasan akkreditált

Olyan magabiztosak vagyunk, hogy ablakaink kiváló minőségűek, és 20 év garanciát adunk nekik - a leghosszabb garancia a piacon. Nagyon komolyan vesszük a minőséget, és rendelkezünk egy igazolások listájával annak igazolására.

Kiemelkedő minőség ellenőrzés

Csak a legjobbakat fogadjuk el, így termelésünket szigorúan ellenőrzik, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelel-e a lehető legmagasabb színvonalnak. Van tanúsítványunk is, hogy ezt bizonyítsuk.

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.