Fa tetőtéri ablakok

Okna dachowe DAKEA Better Energy

Ultima Energy

Olyan helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba, amelyek környéke zajos vagy utcára néz, valamint jobb hő- és hangszigetelésre van szükség, mint például hálószoba és nappali.

rolety dachowe

Better Energy

A Dakea Better Energy modern, energiatakarékos tetőtéri ablak, háromrétegű- két kamrás üveggel.

Dakea Better View Pine

Better View

A Dakea Better view kivételes komfortot nyújt a felső harmadban lévő forgáspont körül forduló szárnnyal és kiváló üvegezésével.

Dakea Better Safe Pine

Better Safe

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁS: Olyan helyiségekben, amelyeket nagyszámú ember használ, és amelyekben nagyobb az üvegfelület, például gyerekszoba, játszószoba, tárgyalóterem.

GOOD ENERGY

Dakea Good Energy egy magas minőségű és megfizethető alternatíva, ha háromrétegű dupla kamrás üveggel keresel tetőablakot

Good

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁS: Olyan helyiségekben, amelyekben fényre és friss levegőre van szükség, így például a folyosókon, irodákban.

VISION ENERGY

Fix tetősík ablak. Háromrétegű üveggel szerelt tetőablak, ami a beáramló napfény mennyiségén túl a kilátást is megnöveli.

VERTICA ENERGY

Fix térdfal ablak. Háromrétegű üveggel szerelt tetőablak, ami a beáramló napfény mennyiségén túl a kilátást is megnöveli.

Fixed flat roof window Fixed flat roof window DAKEA

AZURE FIXED

Sík üveges ablak lapos tetőre a bejutó napfény mennyiségének növelése érdekében.

Openable flat roof window copy Openable Flat roof window

AZURE ELECTRIC

Sík üveges, elektronikusan nyíló ablak lapos tetőre, a bejutó napfény és levegő mennyiségének és a komfort érzet növelése érdekében.

SMOKE VENT ENERGY

Dakea Smoke Vent középső tengely mentén elektronikusan nyíló tetőablak, amit arra terveztünk, hogy tűz esetén automatikusan kiszellőztesse a füstöt és a hőt

arrow_long_right

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.