Média

CÉLUNK, HOGY MEGFIZETHETŐ ÁRON KÍNÁLJUNK KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TETŐTÉRI ABLAKOKAT. KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKEINK MINDEGYIKE A SZAKMA ELVÁRÁSAINAK FIGYELEMBE VÉTELÉVEL KÉSZÜL. SŐT KEDVEZŐ ÁRFEKVÉS ÉS NAGYSZERŰ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY RÉVÉN IGYEKSZÜNK FELÜL IS MÚLNI ŐKET.

DAKEA MÁRKA

A Dakea a magánkézen lévő VKR Holdings dán konszernhez tartozó ALTATERRA Kft. Társaság része, mely tetőtéri ablakok és ezzel kapcsolatos kiegészítők gyártására szakosodott. Ezek legmagasabb minőségű termékek egyedi szerviz támogatás rendszerrel, melyek úgy lettek megtervezve, hogy több hasznot és kevesebb kockázatot jelentsenek a szakembereknek és a lakás tulajdonosoknak.

Dakea brand

EURÓPAI PIACOK

A márka olyan európai országokban érhető el, mint: Nagy-Britannia, Lengyelország, Magyarország, Csehország, Szlovákia, Románia, Franciaország, Hollandia, Dánia, Belgium, Spanyolország, Olaszország

European Market

ISO TANÚSÍTVÁNY

Az ISO tanúsítvánnyal igazolt gyártási kapacitású, világhírű gyártóüzemek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű végtermékeket juttassák el a vásárlóknak. A részletekre való aprólékos odafigyelésnek (minden csavar, minden művelet és az anyag minden összetevője a legszigorúbb szabványok szerint lett letesztelve) és a sokéves tapasztalatnak köszönhetően a felhasználók legmagasabb igényeit is kielégítjük.

ISO certified

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

KÉRDÉSEID VANNAK?

LÉPJEN KAPCSOLATBA AZ ÉRTÉKESÍTÉSI OSZTÁLLYAL

    Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

    Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

    Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.