Tetőtéri ablakok

Szűrők törlése
Okna dachowe DAKEA Better Energy

Ultima Energy

Olyan helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba, amelyek környéke zajos vagy utcára néz, valamint jobb hő- és hangszigetelésre van szükség, mint például hálószoba és nappali.

Ultima Energy PVC

A PVC ablak olyan helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba, amelyek környéke zajos vagy utcára néz, valamint jobb hő- és hangszigetelésre van szükség, mint például hálószoba és nappali.

rolety dachowe

Better Energy

A Dakea Better Energy modern, energiatakarékos tetőtéri ablak, háromrétegű- két kamrás üveggel.

Better Energy PVC

A megnövekedett nedvesség- és szennyeződésállóság miatt a Dakea Better Energy PVC tökéletes megoldást kínál magas páratartalmú helyiségekben.

Dakea Better View Pine

Better View

A Dakea Better view kivételes komfortot nyújt a felső harmadban lévő forgáspont körül forduló szárnnyal és kiváló üvegezésével.

Better Safe PVC cross-section of roof window

Better Safe PVC

Dakea Better Safe PVC a tökéletes megoldás magas páratartamú helyiségekbe, mint például konyhákba vagy fürdőszobákba, mivel jobban ellenáll a párának és a szennyeződéseknek.

Dakea Better Safe Pine

Better Safe

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁS: Olyan helyiségekben, amelyeket nagyszámú ember használ, és amelyekben nagyobb az üvegfelület, például gyerekszoba, játszószoba, tárgyalóterem.

GOOD ENERGY

Dakea Good Energy egy magas minőségű és megfizethető alternatíva, ha háromrétegű dupla kamrás üveggel keresel tetőablakot

Good

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁS: Olyan helyiségekben, amelyekben fényre és friss levegőre van szükség, így például a folyosókon, irodákban.

GOOD ENERGY PVC

15 és 90 fok közötti dőlésszögű tetőbe építhető

Good PVC akcesoria do okien

Good PVC

A Dakea Good PVC a tökéletes megoldás magas páratartamú helyiségekbe, mint például konyhákba vagy fürdőszobákba, mivel jobban ellenáll a párának és a szennyeződéseknek. A Dakea Good PVC kivételes kényelmet biztosít. Mivel PVC-ből készült ezért nagyon kevés karbantartást igényel.

VISION ENERGY

Fix tetősík ablak. Háromrétegű üveggel szerelt tetőablak, ami a beáramló napfény mennyiségén túl a kilátást is megnöveli.

VERTICA ENERGY

Fix térdfal ablak. Háromrétegű üveggel szerelt tetőablak, ami a beáramló napfény mennyiségén túl a kilátást is megnöveli.

Fixed flat roof window DAKEA Fixed flat roof window

AZURE FIXED

Sík üveges ablak lapos tetőre a bejutó napfény mennyiségének növelése érdekében.

Openable Flat roof window Openable flat roof window copy

AZURE ELECTRIC

Sík üveges, elektronikusan nyíló ablak lapos tetőre, a bejutó napfény és levegő mennyiségének és a komfort érzet növelése érdekében.

SMOKE VENT ENERGY

Dakea Smoke Vent középső tengely mentén elektronikusan nyíló tetőablak, amit arra terveztünk, hogy tűz esetén automatikusan kiszellőztesse a füstöt és a hőt

ACCESS ENERGY

Oldalra nyíló tetőkibúvó

Nem tud választani a tetőtéri ablakok közül?

Ablak konfigurátor

Minőség termékeink közül

Célunk, hogy megfizethető áron kínáljunk kiváló minőségű tetőtéri ablakokat.

Kiváló minőségű termékeink mindegyike a szakma elvárásainak figyelembe vételével készül. Sőt kedvező árfekvés és nagyszerű ár-érték arány révén igyekszünk felül is múlni őket.

MINŐSÉG
Roof windows Dakea

Hol lehet megvásárolni?

Keresse meg a környékén található Dakea tetőablak értékesítési pontokat!

FORGALMAZÓ KERESÉSE

Egy adatbázist hoztunk létre, ahol hasznos információkat talál a legjobb tetőtéri ablak beépítési gyakorlatokra, termékeink kompatibilitására, valamint a tanúsítványokra és a műszaki paraméterekre vonatkozóan.

arrow_long_right
arrow_long_right

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.