Esettanulmányok

ENGEDJÜK BE A NAPFÉNYT

A padlásterek beépítése megérdemelt népszerűségnek örvend, mert olcsóbb és non-invazív módja az ingatlan lakóterének a növelésének. Egyes lakóterekben, mint akár ennél az 1900-ban épült és 1978-ban felújított családi ház esetében is, alig néhány átalakítás hatalmas különbséget eredményezett. Néhány nap alatt a projekten dolgozó brigád kicserélte a régi tető bevilágítókat 6 új Dakea Ultima tetőtéri ablakra, amivel sikerült növelni a beáramló természetes fény és levegő mennyiségét és ezáltal használhatóvá alakítva a teret. A speciális szerkezetének köszönhetően a Dakea Ultima rendszer a minimálisra csökkentette a közeli utca zaját és javította az épület hőszigetelését.

Interior design roof windows

A LAKÓTÉR KINÉZETÉNEK ÉS TULAJDONSÁGAINAK AZ ÁTALAKÍTÁSA

A palatetővel fedett, beépített régi ablakok állapotára való tekintettel minden kétséget kizárólag szükségessé vált az ablakok cseréje az egészséges és biztonságos lakótér kialakítására. Egy további ablak beépítése a nappaliban megvilágította a teret és az egész 99m2 alapterületű házban fokozta a friss levegő keringését. Az új, nagyobb fürdőszoba ablak közelebb hozta a külső világot, beépítésével a kis helyiség világossá és nagyobbá vált. A nappaliba épített további ablak, valamint az egyik régi, nagy méretű ablak két ugyanolyan méretűre cserélése iker beépítéssel (a Dolle által Dániában először értékesítve) egy nagyobb ablak beépítésére emlékeztető, üvegfal benyomását keltő hatást váltott ki az üvegfal árának a töredékéért.

Housebuilding roof windows

EREDMÉNY

A ház tulajdonosa a kérdésre válaszolva azt mondta, hogy nagyon elégedett a további természetes megvilágítással. Kiemeli továbbá az Ultima ablakok hangszigetelését, mivel a helyi autóbusz naponta többször is elmegy a háza mellett. Minden kétséget kizárólag - ez a padlástér átépítés sikerrel végződött!

Adding light to an interior - roof window

kapcsolódó cikkek

Hírek

DAKEA VINTAGE A MANOR DRIVE-NAK

A Massey Limited vállalat a Dakea Better Vintage ablakot választotta a keresett Sutton Coldfield negyedben ... Olvass tovább

Esettanulmányok

CSŰR ÁTÉPÍTÉSE LANGFORD BARTONBAN

Amikor az ingatlan tulajdonosa, Richard Prowse olyan univerzális tetőtéri ablakokat igényelt, melyek könnye... Olvass tovább

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.