Energiatakarékos tetőablakok

Okna dachowe DAKEA Better Energy

Ultima Energy

Olyan helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba, amelyek környéke zajos vagy utcára néz, valamint jobb hő- és hangszigetelésre van szükség, mint például hálószoba és nappali.

Ultima Energy PVC

A PVC ablak olyan helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba, amelyek környéke zajos vagy utcára néz, valamint jobb hő- és hangszigetelésre van szükség, mint például hálószoba és nappali.

rolety dachowe

Better Energy

A Dakea Better Energy modern, energiatakarékos tetőtéri ablak, háromrétegű- két kamrás üveggel.

Better Energy PVC

A megnövekedett nedvesség- és szennyeződésállóság miatt a Dakea Better Energy PVC tökéletes megoldást kínál magas páratartalmú helyiségekben.

GOOD ENERGY

Dakea Good Energy egy magas minőségű és megfizethető alternatíva, ha háromrétegű dupla kamrás üveggel keresel tetőablakot

GOOD ENERGY PVC

15 és 90 fok közötti dőlésszögű tetőbe építhető

VISION ENERGY

Fix tetősík ablak. Háromrétegű üveggel szerelt tetőablak, ami a beáramló napfény mennyiségén túl a kilátást is megnöveli.

VERTICA ENERGY

Fix térdfal ablak. Háromrétegű üveggel szerelt tetőablak, ami a beáramló napfény mennyiségén túl a kilátást is megnöveli.

Fixed flat roof window Fixed flat roof window DAKEA

AZURE FIXED

Sík üveges ablak lapos tetőre a bejutó napfény mennyiségének növelése érdekében.

Openable flat roof window copy Openable Flat roof window

AZURE ELECTRIC

Sík üveges, elektronikusan nyíló ablak lapos tetőre, a bejutó napfény és levegő mennyiségének és a komfort érzet növelése érdekében.

arrow_long_right

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.