Lakástulajdonosok

A TETŐABLAKOK 5 KULCSFONTOSSÁGÚ JELLEMZŐJE A HÁZÉPÍTŐK SZÁMÁRA

Házépítőként elengedhetetlen, hogy a legjobb minőségű alapanyagokat és termékeket kínáld ügyfeleid számára. Ugyanez a helyzet a tetőablakok esetében is. Fontos tudni, hogy milyen kulcsfontosságú tulajdonságokat kell keresni a tetőablakoknál, nemcsak a könnyű építkezés, de a vásárlói elégedettség érdekében is. Olvasd el az alábbi cikket, hogy megtudd, milyen alapvető tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy tetőablaknak.

1. LÉGZÁRÁS

A légzárás potenciálisan a legfontosabb tényező minden tetőablak esetében, mivel ez biztosítja, hogy ne legyen légszivárgás vagy nem kívánt huzat. A nem megfelelő légzárással rendelkező ablakok hűvös időben hideg levegőt szívnak be a kültérből, és kiszorítják a benti fűtött levegőt, így a helyiségek könnyen kihűlnek. Fordított helyzetben (nyáron) a benti hűvösebb levegőt veszíti el a ház és a beltér nemkívánt felmelegedéséhez vezet.

 

A tetőablakok légzárása biztosítja a légáramlás szabályozását az egész ingatlanban, és gondoskodik arról, hogy ne legyen légszivárgás valamint nem kívánt huzat a lakásban. A megfelelő légzárás a zajcsökkentésben is segít.

2. SZELLŐZÉS

A tetőablakok másik kulcsfontosságú eleme, hogy szükség esetén megfelelő szellőzést biztosítsanak. Azt gondolhatod, hogy a szellőzést azért kell kerülni, hogy a hőt bent tartsuk, de a megfelelő szellőzés elengedhetetlen a helyiség páratartalmának szabályozásához.

 

A tetőablakok jó szellőzése nemcsak a páralecsapódást, a penészesedést és a nedvességet akadályozza meg, de a benti elhasználódott levegőt friss és tiszta levegővel cseréli ki, eltávolítja a szagokat és a szennyezett anyagokat.

3. VÍZZÁRÁS

A légzárás mellett a jól vízzáró tetőablak létfontosságú. A vízzáró ablak megakadályozza, hogy eső vagy nedvesség szivárogjon be az ingatlanba.

 

Az, hogy az ablakok teljesen tömítettek, teljes nyugalmat jelent még a legrosszabb időjárási körülmények között és tartós viharok idején is. Miközben elvárható, hogy a tetőablak vízzáró legyen, figyelembe kell vennie a beépítő keretet is, és biztosítania kell, hogy a tetőfedő anyagnak megfelelő legyen.

kołnierz okno dachowe

4. GARANCIA ÉS MINŐSÉG

Mindig a magas és megfizethető minőséget kell keresni, akkor is, ha a megfelelő tetőablakot keressük akár a saját vagy ügyfeleink számára. A Dakea 20 éves garanciája remek példa a hosszútávú minőségre ami megnyugvást hozhat a kivitelező és a végfelhasználó számára egyaránt.

 

Számos más minőségi garanciát is kínálunk. Fa alapanyagoknál használt irányelveink biztosítják, hogy az ablakainkban felhasznált összes faanyag kizárólag szigorúan ellenőrzött és figyelmesen kiválasztott, kiváló sűrűségű és fokozottan tartós faanyag lehet. Emellett ablakainknál használ COMFORT üvegszerkezet télen melegen tartja a házat, nyáron pedig megakadályozza a helyiségek túlmelegedést.

 

A 20 éves garanciánk háztulajdonosról háztulajdonosra átruházható garancia. Bármire is van szükséged, mi gondoskodunk róla.

Ultima Window

5. ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Fontos, hogy a tetőablak kiválasztásakor és beépítésekor támogatást kapj. A Dakea elképesztő ügyfélszolgálatot kínál. Ez magában foglalja az online támogatást - például a GYIK oldalunk, az oktatóvideókat és más útmutató anyagokat, valamint a Dakea Pro.app alkalmazást amit a beépítők munkájának támogatására szántunk - és a felkészült ügyfélszolgálati csapatunk nyújtotta segítséget is.

 

Tudj meg többet a kereskedők és tetőépítők számára elérhető támogatásról, beleértve a logisztikát, a helyszíni támogatást és az utógondozást.

Dakea Pro app

BÓNUSZ: PROJEKTSPECIFIKUS TULAJDONSÁGOK

Amikor a megfelelő tetőablakot keresed, lehetnek olyan speciális jellemzők, amelyek szükségesek a munka megfelelő elvégzéséhez. Előfordulhat például, hogy egy ügyfél olyan tetőablakot keres, amely blokkolja a külső zajokat, vagy különösen jól szigetel.

A Dakea-nál a tetőablakok széles választékát kínáljuk speciális jellemzőkkel az ügyfelei igényeihez igazodva. ULTIMA ENERGY tetőablakunk például zajblokkoló technológiával rendelkezik (a tetőablak konstrukciója számos kiemelkedő fejlesztés kombinációja), amely csökkenti a kívülről érkező zajokat, valamint az eső okozta kopogó zajt. Ez azt jelenti, hogy ha forgalmas utcában helyezkedik el az ingatlan, az ULTIMA ENERGY ideális választás lehet minden lakástulajdonos számára.

Ezen túlmenően, ha magas páratartalmú helyiségbe, például konyhába és fürdőszobába kell tetőablak, a BETTER ENERGY PVC tetőablak termékcsaládunk kihagyhatatlan. Ez a termékcsalád nagyszerűen működik magas páratartalmú helyiségekben, mivel nagymértékben ellenáll a nedvességnek és a szennyeződésnek. Kétkamrás, argongázzal töltött szerkezete egy átlagos tetőablakhoz képest jobb szigetelést biztosít, ami télen kevesebb hőveszteséget, nyáron pedig jobb hővédelmet jelent.

Cikk: 11 gyakori tetőfedési probléma, amellyel a házak és az építők szembesülnek.

Bármit is keres, mi a Dakea-nál mindenre felkészültünk. Böngésszen tetőablak kínálatunkban további információkért.

kapcsolódó cikkek

Lakástulajdonosok Replacing a roof window

11 GYAKORI HIBA A TETŐFEDÉSBEN (HOGYAN JAVÍTSUK KI ŐKET)

A Dakea nap mint nap profi tetőfedőkkel dolgozik együtt, rengeteg trükköt és jótanácsot átvettünk az elmúlt... Olvass tovább

Hírek

DAKEA és Somfy – partneri kapcsolat az intelligens és kényelmes életérzés megteremtéséért

A DAKEA és a Somfy együttműködése lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki intelligens otthonából Olvass tovább

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.