Hírek

DAKEA és Somfy – partneri kapcsolat az intelligens és kényelmes életérzés megteremtéséért

A DAKEA és a Somfy együttműködése lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki intelligens otthonából:

  • Szabályozhatja energiafogyasztását és a helyiségek hőmérsékletét azáltal, hogy lehetővé teszi az ablakok és árnyékolók nyitását vagy zárását, amikor a hőmérséklet változik. A Somfy által vezérelt redőnyök és árnyékolók segítségével megvédheti otthonát a túlmelegedéstől.
  • Az automatikus szellőztetésnek köszönhetően jobb minőségű belső levegőt, egészségesebb és kényelmesebb életteret alakíthat ki.
  • Egyszerűsítse a mindennapi életét, takarítson meg időt és energiát -egyetlen gombnyomással otthonról vagy távolról, akár okostelefonon keresztül.

A Somfy TaHoma®switch okosközpontja az alábbi Dakea termékekkel érhető el:

 

Fedezze fel a TaHoma®switch egyszerű alkalmazásvezérlésének kényelmét

  • Engedje le a redőnyöket, húzza be függönyeit, vagy nyissa ki egyszerűen a tetőablakokat a hangasszisztensen keresztül. Fedezze fel az intelligens hangvezérlés lehetőségeit. A következő rendszerek mind kompatibilisek a TaHoma®switch megoldással:

(kizárólag a TaHoma®switch-en keresztül működik)

  • Egyedi forgatókönyvek és automatizmusok létrehozása a még nagyobb kényelem érdekében

 

A megfelelően szabályozott hőmérséklet előnyei

Napfény alapvető és fontos egészségünkre és hangulatunkra egyaránt. Azonban otthonunkban a túl magas hőmérséklet elviselhetetlen. A Dakea kiváló minőségű napvédő termékeket kínál, amelyek a Somfy megoldással együtt optimális hővédelmet biztosítanak otthona tökéletes kényelemének érdekében. Köszönhetően a TaHoma®switch vezérlésnek, a külső hőmérsékletérzékelő és időzítő segítségével mindig optimális hőmérsékletet teremthet otthonában.

Automatikus hővédelem TaHoma segítségével

A TaHoma®switch funkcióinak köszönhetően könnyedén programozhatja motoros redőnyeit és DAKEA árnyékolóit, mellyel növelheti kényelmét.

Nyáron, a homlokzatra szerelt napérzékelő a TaHoma®switch központon keresztül automatikusan leengedi árnyékolóit (külső és belső árnyékolóit egyaránt), amint napfény az előre meghatározott napsugárzás küszöbértéket eléri. Ennek segítségével kellemes hőmérséklet maradhat otthonában a legforróbb napszakban is.

Télen a nap kiegészítő hőforrásként működik. TaHoma®switch intelligens funkcióval (napérzékelő és időzítő) napközben a redőnyök felhúzva vannak, hogy beengedje a nap hőjét, amikor a nap lemegy, bezárja a redőnyöket, ezzel benntartva a hőt, és jobban szigetelje a házat a hideg éjszakákon.

Hővédelem:

  • Kellemes szobahőmérséklet
  • Otthonunk biztonsága különböző árnyékolási lehetőségekkel
  • Alacsonyabb költségek légkondicionáló szobákban
  • Jobb minőségű alvás

 

 

MIÉRT ÉRDEMES AUTOMATIZÁLÁST HASZNÁLNI TETŐTÉRI ABLAKOKHOZ?

KÉNYELEM NAPI RENDSZERESSÉGGEL

Programozott fényszabályozással biztosítja a kellemes ébredést reggel és a könnyed pihenést napközben. ütemezzen egy szellőztetést 20 perccel ébredés után, hogy biztosítsa a frissességet és a kényelmet otthonában.

A LEVEGŐ MINŐSÉGE

A lakás levegőminőségének javítása a szellőztetés meghatározott időtartamra való ütemezésével. Felhőszakadás esetén az esőérzékelőknek köszönhetően automatikusan bezárja a motorizált Dakea tetőtéri ablakokat.

AZ IDEÁLIS HŐMÉRSÉKLET

Válassza az ideális hőmérsékletet, programozza be a tetőablakokat és tartozékokat a beltéri hőmérsékletnek és a napszaknak megfelelően.

ABSZOLÚT BIZTONSÁG

Állítsa be a TaHoma®switch központban az indulás forgatókönyvet, mely bezárja az ablakokat és redőnyöket, aktiválja a riasztást, és így biztosítsa otthonát egy gombnyomással.

MAGÁNÉLET

Védje meg otthonát a kíváncsi tekintetektől. Az árnyékolók időzített lehúzásával biztos lehet benne, hogy senki sem láthat be otthonába, még a világítás felkapcsolása után sem.

HOL LEHET MEGVÁSÁROLNI?

Annak érdekében, hogy a legjobbat hozza ki a Dakea és Somfy együttműködésből, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a Dakea-val vagy a Somfy-val, és kérjen tanácsot otthonából kényelmesen. Ha egyszerűen és gyorsan szeretné megvásárolni a Dakea termékeket, forduljon a “Viszonteladókhoz” vagy  vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a Dakea-val “Kapcsolatfelvétel”

A Somfy szakembereit keresse a “Hol lehet megvenni” oldalon, vagy a Somfy-t az “Ajánlatkérés” oldalon.

kapcsolódó cikkek

Hírek ceny okien dachowych

Új rekord az építőanyagok árában

Az elmúlt hónapokban ritkán látott áremelkedés volt tapasztalható az építőipari anyagok terén. Ez a drágulá... Olvass tovább

Hírek

Otthonfelújítási program 2021

A tetőtéri ablakok cseréjével kapcsolatos építőanyagok és kapcsolódó segédanyagok (pl.: szigetelés, beépítő... Olvass tovább

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.