Hírek

Krzysztof Dudek lép az Altaterra cég új ügyvezető igazgatói posztjába

2020. október 1.-től Krzysztof Dudek tölti be az Altaterra Kft. ügyvezető igazgatói posztját. Az eddigi ügyvezető, Mészáros Krisztián, mostantól új vezetői pozíciót tölt be a VKR Csoporton belül.

Krzysztof 14 éve csatlakozott az Altaterra csapatához, először a lengyel értékesítési csapathoz, majd fokozatosan ezt követve területi és regionális vezetői pozícióba lépett elő. 2010-től Krzysztof az Altaterra Lengyelország igazgatója. 2012-től kezdve irányította a CEE országok kereskedelmét, valamint 2019-től hozzá tartozott a DACH a Balkán és a Balti országokba történő értékesítés is. Az Ő vezetése alatt az Altaterra jelentősen növelte üzleti sikerét és piaci részesedését a régióban.

“Az Altaterra-nál töltött éveim alatt alkalmam nyílt bizonyítani több különböző értékesítői és management pozíciókban is. Ennek köszönhetően látom és megértem partnereink igényeit és a vállalatuk teljes ügyvitelét. Büszke vagyok, hogy olyan cégnél dolgozhatom, ami lehetővé teszi az munkatársak számára, hogy a vállalat növekedésével együtt fejlődjenek. Ha pár évvel visszatekintek, lenyűgözve látom, hogy az akkori lépéseink hosszú távon mekkora hatást gyakoroltak a cég életére és fejlődésére.

Az Altaterra több mit egy cég a számomra. A vállaltunk értékei, melyek meghatározzák milyen módon végezzük a munkánkat, nagy hatással voltak rám, mind üzleti, mind magánéletben. Nincs annál jobb érzés a világon, mint amikor láthatjuk, hogy amit csinálunk jó hatással van azokra, akik körülvesznek. Ezeket az értékeket követve továbbra is a legfőbb célunk, hogy megfizethető módon biztosítsunk több napfényt az emberek otthonába és életébe, valamint ezentúl is elkötelezettjei vagyunk az ügyfelek teljes elégedettségének. Büszke vagyok, hogy eddig is hozzájárulhattam ehhez a célkitűzéshez és örömmel várom azt, ami ez után következik.

Az elmúlt hónapokban sikerrel vészeltük át a COVID-19 áltat gerjesztett vihart. Alkalmazkodtunk és a partnereinkkel szorosan együttműködve dolgoztunk ki és vittük véghez a „helyreállítási” tervünket. Ennek köszönhetően az Altaterra mára erősebb pozícióban van – stabil pénzügyi háttérrel, szélesebb termék portfólióval, fenntarthatóbb üzleti modellel – mint bármikor ezelőtt. Ezt a fejlődést a jelenlegi globális kihívások ellenére sikerült elérnünk, ami igazán kivételes. Ezt szem előtt tartva, ezúton is szeretném megköszönni minden keményen dolgozó és elkötelezett munkatársunknak, valamint a szintén keményen dolgozó és lojális partnereinknek, hogy velünk tartottak ezen az úton.

Az elmúlt nehéz időszakban nyújtott kimagasló teljesítmény ellenére, a gazdaságban továbbra is van egy bizonyos szintű bizonytalanság a jövőt illetően. Ez a bizonytalanság áttolódhat ugyan a 2021-es évre, de mi biztosak vagyunk abban, hogy a tetőtéri ablakok és a kiegészítők iránt támasztott kereslet jövőre is erős marad, akár új otthonokat keresnek az emberek, akár a meglévő házaikat szeretnék felújítani. A képességünk, hogy a változó vevői igényekre gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni, ezentúl is az Altaterra egyik fő fókuszpontja marad. Az idő előrehaladtával továbbra is olyan területekbe invesztálunk, melyek lehetővé teszik, hogy tovább növekedjünk és fejlődjünk, mint vállalat, és mint megbízható partner.

Izgatottan várom, hogy együtt építhessük tovább a közös jövőt” – Krzysztof Dudek

Krzysztof Dudek (39) Lengyelországban, Varsóban született. A varsói egyetemen (University of Warsaw) diplomázott majd ezt követően 2006-ban csatlakozott az Altaterra csapatához. Házas, két fiúgyermek édesapja (10 és 11 évesek).

A VKR Csoport tagjaként az Altaterra Kft.-t 2001-ben alapították. Mára európai piacvezető céggé nőtte ki magát a sajátmárkás tetőablakok piacán, és büszke tulajdonosa a Dakea márkának is, melyet kifejezetten a szakemberek részére hoztak létre. Európa 12 különböző országból származó 120 munkatárssal, több mint 30 országban folytat értékesítési tevékenységet és szolgálja ki az ügyfeleket a legnagyobb piacokon.

kapcsolódó cikkek

Esettanulmányok

A DAKEA TETŐABLAKOK "EMELIK KI A TETŐT" A LEEDS-i MANZÁRDBAN

Tapasztalt ingatlanfelújító szakember számára, aki Leeds egyik exkluzív negyedében lakásfelújításra szerződ... Olvass tovább

Szakembereknek Kondensacja na oknie

PÁRALECSAPÓDÁS AZ ABLAKOKON

Mit jelent a páralecsapódás, hogyan lehet megelőzni a kondenzáció kialakulását az ablakokon és mit tehetünk... Olvass tovább

Esettanulmányok

ENGEDJÜK BE A NAPFÉNYT

A padlásterek beépítése megérdemelt népszerűségnek örvend, mert olcsóbb és non-invazív módja az ingatlan la... Olvass tovább

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.