Hírek

ERŐS ÉRTÉKESÍTÉS A DAKEA TÁMOGATÁSA MELLETT

A Dakea szorosan együttműködik a Stormspell vállalattal, széleskörű értékesítést és műszaki támogatást biztosítva a tetőtéri ablakok értékesítésének a növeléséhez. Az 1999-ben megalapított Stormspell magas minőségű tetőfedő anyagokat és egyéb anyagot szállít számos ügyfelének – a kereskedelemnek és a lakosoknak. A Southporti, valamint a Liverpooli Maghull régióban lévő kirendeltségeinek köszönhetően az eladó a teljes észak-nyugati régiót el tudja látni. A Dakea stratégiájának fontos eleme annak a megerősítése, hogy a kereskedelmi partnerek benne a Stormspell, folyamatosan tájékoztatást kap a legfrissebb marketing és értékesítési anyagokról.

„A Dakea mindig egyedi, szemrevaló, szabványostól eltérő marketing anyagokkal szolgál” - mondja Gareth Hughes, a Stormspell kirendeltség vezetője. „Például, elküldték nekünk a logójukat, ami az üzlet tetőjén lóg és úgy hangzik: „Ennek a logónak a felakasztása évszázadokig tartott. „Szerencsére a Dakea ablakok beépítése gyorsan megy”. - Ilyen dolgok megmosolyogtatják és felkeltik ügyfeleink figyelmét. Számos megjegyzést kaptunk nem csak az ügyfeleinktől, hanem más gyártók képviselőitől is, akik dicsérik a reklámot és annak elrendezését.

Selling roof windows for smart professionals

„A Dakea folyamatosan tájékoztat minket - továbbá a régió értékesítési vezetője, Christopher Phillips, többször is meglátogatott minket, hogy ellenőrizze, mindenünk megvan, amire szükségünk van. A reklámnak az is az előnye, hogy valóban könnyen bemutatható a Dakea útmutatóknak köszönhetően - és ez fontos, mikor ennyire elfoglaltak vagyunk.” Gareth állítja, hogy a reklámnak köszönhetően nőtt a Dakea márkára és a termékekre vonatkozó érdeklődések száma - ami rendszeres értékesítést eredményez. A Stormspell által értékesített legnépszerűbb ablak a Better Safe ablak, ami tökéletes energiatakarékossági, biztonsági és kényelmi paramétereket biztosít. „Mivel a tetőfedők szakértői vagyunk, ügyfeleink gyakran fordulnak hozzánk tanácsért, ezért fontos, hogy a csapatunk széleskörű ismeretekkel rendelkezzen a termékeinkre vonatkozóan. A Dakea vállalat online továbbképzést biztosított a termékeire vonatkozóan, és mi szintén részt vehettünk a továbbképzésen a Dakea bemutató kamionján a Nagy-Britanniában tartott közúti bemutató során.”

Strong sales with Dakea's support

„Az online betanítás valamilyen szintű rugalmasságot biztosított, hogy lehetővé tegye dolgozóink számára a kirendeltség zavartalan működésének a lehetőségét. Ezt egészítette ki a gyakorlati oktatás, amikor a Dakea kamionja meglátogatott minket 2017-ben.” „A Dakea műszaki csapata mindig elérhető, hogy segítsenek az ügyfelek kérdéseiben, pl. ha egyedi tetőfedő anyagokhoz kerestünk beépítő keretet. Ez a támogatási szint, az impozáns reklám és a Dakea termékek minősége pozitív hatással voltak a termékek értékesítésére. Örülünk, hogy folyamatosan megfigyelhető az értékesítés növekedése.” Christopher Phillips, a Dakea területi értékesítési vezetője mondta: „Megbecsüljük a kereskedőinket, mivel a legtöbb ügyfelünk számára ők jelentik az első kapcsolattartó személyt. A Stormspell egy rendkívül megbecsült eladó és támogatási és műszaki know-how-val szolgálunk nekik, hogy magabiztosan beszélhessenek a termékről és segítsék az értékesítés vezetését. Amikor eladásra kerül a termék, a támogatásunk ezzel nem ér véget - komplex ügyfélszolgálatot ajánlunk a kiszállítás teljes menetében, hogy maximális nyugalmat biztosítsunk a kereskedőknek és a végfelhasználóknak”.

Selling roof windows for smart professionals mini

kapcsolódó cikkek

Esettanulmányok

A HOLLANDIAI FÖLDRENGÉSEK ELLENI MUNKÁK

VESZÉLYEZTETETT TERÜLET A Groningen régió ismert az 1963 óta tartó földgáz termelés okozta gyakori földreng... Olvass tovább

Esettanulmányok

DÁNIA LAKOSAI ÉS TETŐFEDŐI LEGNAGYOBB SIKERE

A házak közül 78 eléggé idős és sötét fürdőszobával rendelkezik a ház belsejében, ahol nem volt ablak a bel... Olvass tovább

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.