Esettanulmányok

DÁNIA LAKOSAI ÉS TETŐFEDŐI LEGNAGYOBB SIKERE

A közelmúltban a szabadon álló családi házat renováló csapat egy érdekes kihívással nézett szembe.
A házak közül 78 eléggé idős és sötét fürdőszobával rendelkezik a ház belsejében, ahol nem volt ablak a beltéri és nem jutott be a természetes fény. Hogyan újíthatnák fel és korszerűsíthetnék a szakemberek a fürdőszobát, javítva egyben a szellőztetést és a megvilágítást, de kis költségvetés mellett és a tető teljes felújításának a keretein belül?

Roof top success for residents and roofers in Denmark houses

A VÁLASZ ARÁNYLAG EGYSZERŰ LETT!

Beépítették a sík tetőre a Dakea (KPV B1000 w M4A) tetőtéri ablakot a Dakea burkolókeret (Dakea KSF M4A) segítségével. Az ablakok elektromos nyitást kaptak (AMC 100), ami megkönnyíti a használatukat. Az egész projekt nem lehetett volna egyszerűbb és sikeresebb. Az új ablakoknak köszönhetően a fürdőszoba világosabb és korszerűbb lett, míg a szellőzés azonnal hatékony lett. A lakosokat lenyűgözte a fürdőszobák új kinézete és hangulata, a kivitelezőket pedig az a tény, hogy időben és ilyen szép eredménnyel végeztek. A Ginnerip A/S, Bogma és a Dakeának köszönhetően a teljes projekt sikerrel zárult.

Roof top success for residents and roofers in Denmark

PROJEKT

  • - 200 ingatlan
  • - 20 hónap

Roof top success for residents and roofers in Denmark bathroom

kapcsolódó cikkek

Hírek

DAKEA VINTAGE A MANOR DRIVE-NAK

A Massey Limited vállalat a Dakea Better Vintage ablakot választotta a keresett Sutton Coldfield negyedben ... Olvass tovább

Esettanulmányok

ENERGIATAKARÉKOS LAKÁSÉPÍTÉSZET HOLLANDIÁBAN

A KÖRNYEZETBARÁT ÉPÜLETEK KORA Az új jogszabályokra és arra a tényre való tekintettel, hogy Hollandia 2050-... Olvass tovább

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.