Esettanulmányok

CSŰR ÁTÉPÍTÉSE LANGFORD BARTONBAN

Amikor az ingatlan tulajdonosa, Richard Prowse olyan univerzális tetőtéri ablakokat igényelt, melyek könnyen beépíthetőek lesznek a csűrjében, a Dakea vállalat Better Safe PVC ablakai ideális megoldást jelentettek. A dél-Devonban található ingatlan egy festői környezetben álló nagy, kétemeletes épület. A már így is impozáns ingatlan továbbfejlesztéséhez Richard egy nagy konyhával akarta bővíteni az épületet.

„A terv a konyha egyszerű bővítéseként indult, de a munkamenetet végiggondolva egy gin desztilláló hozzáadásával módosítottuk a projektet, mondta Richard Prowse, az ingatlan tulajdonosa. A fényviszonyok minősége nagyon fontos volt a munkavégzés során és szerettük volna, hogy a napsütés északi irányból érje a konyhát. Ez néhány további ablak beépítésével járt, mely a frontális oldalán már hét méter duplán osztott üveggel rendelkezett”. Richard úgy döntött, hogy a legjobb megoldás a tetőtéri ablak beépítése lesz. Ezért a Dakea Better Safe PVC ablakot választotta, amiket a Jewson vállalat Ivybridge pontján rendelt meg.

Barn conversion in Langford Barton

Az edzett külső üvegnek és a laminált belső üvegnek köszönhetően a Dakea Better Safe PVC ablak könnyen tisztítható, ellenáll a sérüléseknek és nem igényel karbantartást. Az ablakok szellőztető szeleppel és két további zárási pozícióval rendelkező kilinccsel felszereltek ami ideális megoldást jelent a magas levegő páratartalmú nagy konyhába. A kivételesen sokoldalú termék biztosította a projektben szükséges önműködő nyitás ás zárás funkciót és beépítése egyszerű volt. Emellett az ablak impozáns, 20 éves garanciával rendelkezik. A PVC tetőtéri ablakok beszerelése viszonylag egyszerű volt, emelte ki Richard: „Az ablakok beszerelése egyszerű, valójában az egyetlen, amit meg kellett állapítanunk, hol helyezkednek el a tartógerendák és a szarufa, amiket enyhén módosítanunk kellett az ott beépített ablakokhoz. Enyhén meg voltak támasztva, tehát egy rövid értekezletet tartottunk az építészmérnökkel a szarufák további felállításával kapcsolatosan.

Barn conversion in Langford Barton roof windows

„A projekt kezelése nagyon jó volt, semmilyen problémánk nem akadt, de éreztem, hogy ha bármely pillanatban segítségre lett volna szükségünk, a területi képviselő ott lett volna. A Dakea képviselője többször is eljött a helyszínre, hogy ellenőrizze, minden rendben halad-e - minden tökéletesen lett elvégezve.” Ami a rendelési folyamatot illeti, így vélekedett róla Steve McEvoy, a Jewson’s Ivybridge vállalat Devoni kirendeltségének vezetője: „Ez annyira egyszerű volt. Csak egy telefont kellett intéznem az értékesítési osztályra és egyből megmondták az árat és a kiszállítás idejét.” „Először használtuk a Dakea ablakokat ebben a projektben és a szolgáltatásnak nem volt párja - feltétlenül újra használni fogunk még Dakea ablakokat”.

Barn conversion in Langford Barton roof windows from a bird's eye view

kapcsolódó cikkek

Esettanulmányok

AZ ÉPÍTŐK OKOS DÖNTÉST HOZNAK - JEWSON

Az észak-keleti székhelyű Roof Trust vállalat számos lakóépületében a Dakea Ultima tetőtéri ablakokat válas... Olvass tovább

Esettanulmányok

A HOLLANDIAI FÖLDRENGÉSEK ELLENI MUNKÁK

VESZÉLYEZTETETT TERÜLET A Groningen régió ismert az 1963 óta tartó földgáz termelés okozta gyakori földreng... Olvass tovább

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.