Hírek

Biztonságban a járvány ideje alatt

A Dakea-nál meggyőződésünk, hogy minden profi szakember, aki termékeink beépítésével és értékesítésével foglalkozik, keményen dolgozik azon, hogy megóvja a saját és az őt körül vevők egészségét is. Szeretnénk mi is hozzájárulni ehhez a fontos feladathoz és segíteni partnereinknek ezekben a nehéz időkben. Az alábbi lehetőségekkel támogatjuk a közös sikert…

Az ablak kiválasztása

Minél kevesebbet személyes kontaktusra van szükség annál nagyobb biztonságban vannak a vevők, a szakemberek és az értékesítési pontok munkatársai is. Így a Dakea-nál lehetőség van arra, hogy a lehető legegyszerűbb módon lehessen online kiválasztani a projektekhez megfelelő ablakokat.  Próbáld ki a részletes és hasznos online ablak konfigurátorunkat. Egyszerűen töltsd ki a számodra releváns és rendelkezésre álló paramétereket – méretek, technikai elvárások, darabszám, tetőfedő anyag típusa – és mi megmondjuk melyik az ideális ablak a számodra.

Ha tanácsra van szükséged

Kérdésed van a termékekkel kapcsolatban? Műszaki segítségre van szükséged? Egyszerűen lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal telefonon esetleg email-en keresztül, vagy kérj könnyedén árajánlatot online űrlapunk segítségével! 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Területi képviselőink segítségét is kérheted, akik szintén segítenek termékekkel kapcsolatos kérdéseidben, vagy akár segíthetnek a beépítőnek a legközelebb eső viszonteladónál lebonyolítani a megfelelő ablakok beszerzését. Képviselőink szükség esetén – előre egyeztetés alapján – akár a projekt helyszínén is tudnak technikai segítséget nyújtani, hogy minden könnyedén menjen a beépítés során.

A weblapunkon megtalálhatod több termékünk részletes beépítési videóját is, hogy ezzel is segítsük a magas színvonalú installálást.

Online érvényesített 20 év garancia

Termékeinket könnyedén regisztrálhatod online felületünkön, vagy akár a profi beépítők számára elérhető PRO.app mobilapplikáció segítségével – érintés mentesen, felesleges papírmunka nélkül, PDF formátumban küldjük el a garancialevelet a kívánt email címre.

És ne feledd…

Figyelj oda szükséges és alapvető megelőző intézkedésekre a mindennapi munka során, hogy mindannyian biztonságban legyünk!

kapcsolódó cikkek

Hírek

Krzysztof Dudek lép az Altaterra cég új ügyvezető igazgatói posztjába

2020. október 1.-től Krzysztof Dudek tölti be az Altaterra Kft. ügyvezető igazgatói posztját. Az eddigi ügy... Olvass tovább

Esettanulmányok

A DAKEA TETŐABLAKOK "EMELIK KI A TETŐT" A LEEDS-i MANZÁRDBAN

Tapasztalt ingatlanfelújító szakember számára, aki Leeds egyik exkluzív negyedében lakásfelújításra szerződ... Olvass tovább

Szakembereknek Kondensacja na oknie

PÁRALECSAPÓDÁS AZ ABLAKOKON

Mit jelent a páralecsapódás, hogyan lehet megelőzni a kondenzáció kialakulását az ablakokon és mit tehetünk... Olvass tovább

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.