Esettanulmányok

AZ ÉPÍTŐK OKOSABB DÖNTÉST HOZNAK – JEWSON (STOCKPORT)

David Ellerby, a Cheshire-i székhelyű, National House-Building Councilban (NHBC) regisztrált házak építője a Dakeához fordult, amikor tetőtéri ablakokat keresett a saját, négy hálószobás családi házaihoz a vidéki Wilmslow-ban. A hőszigetelés és az energetikai hatékonyság fontos szempont volt az ablakokkal szembeni elvárásainak, mivel a magas minőségű ingatlanokat nyílt, festői szépségű mezőgazdasági területek veszik körbe.

David Ellerby mondta: „Az elérhető opciók jobb megértéséhez meglátogattam a Jewson vállalat Stopckporti, helyi kirendeltségét. A cég bemutatta a Dakea márkát és a tetőtéri ablakok gyártásával foglalkozó, VKR Group Csoport piacát képező vállalat múltját”. David azután döntött a Dakea Ultima ablakok mellett, miután a Jewson vállalat találkozót szervezett a Dakea területi képviselőjével, Christopher Phillipssel.

David hozzáfűzte: „Az Ultima olyan tulajdonságokat és minőséget ajánl, melyek a három rétegű ablakokhoz hasonlíthatók - súlyának töredékéért és versenyképes árért. Az 1,2 W/m2K értékű U együtthatónak köszönhetően, mely tökéletes hőszigetelést biztosít, az Ultima javítja az ingatlan energetikai hatékonyságát és egész évben kellemes hőmérsékletet biztosít az épület helyiségeiben”. A Comfort Glass technológiának köszönhetően az ablak megvéd az UV sugárzástól, mivel a káros UV sugarak 95%-át visszaveri. Ez az egyedi üvegezés nyáron hűvös levegőt garantál és télen is benn tartja a meleget és csökkenti a lakások fűtési költségét. Az egyszerű és könnyű karbantartást biztosító Ultima Titan Glass üveggel felszerelt. Ez a külső titán-dioxid bevonat megbontja a szerves anyagokat, lehetővé téve azok esővíz általi lemosását, ami jelentősen csökkenti a kézzel végzett ablakmosás szükségességét.

Jewson (Stockport) roof windows

Az Ultima tetőtéri blakokra 20-éves, átruházható garancia jár. David hozzáfűzte: „Az Ultima modellre nyújtott garancia valódi nyugalmat biztosít mind a beépítők, mind pedig a vásárlók számára - a jégeső okozta károkra vonatkozó, korlátlan időre szóló garancia az ingatlan megvásárlása után is hosszú és biztos védelmet nyújt”. A fejlesztési munkálatok első szakaszának a befejezésével Mark Backhouse, a tetőtéri munkálatokban 35 éves tapasztalattal bíró kivitelező a projekt megvalósításához előkészített 20 Ultima ablakból jelenleg 10 beépítésénél jár. Mark Backhouse mondta: „Először építettem be Dakea Ultima tetőtéri ablakot - és ez egy egyszerű és gyors művelet volt. Az ingyenes Ultima szigetelőhab-keret és alátét-szegélyfólia (RUC) alkalmazásának köszönhetően minden beépítés magas minőséggel történt és tökéletes kivitelezést biztosít.”

Housebuilding

Ezek az elemek a biztonságos és vízzáró beépítéssel biztosítják a tető védelmét és jelentősen csökkentik a huzatok és a víz beszivárgásának a kockázatát. Christopher Phillips, a Dakea területi értékesítési vezetője mondta: „Az Ultima tetőtéri ablak ideális megoldást jelent a kivitelezők számára, akik ellenőrizni szeretnék a jövőben a tulajdonságait és hozzáadott értéket szeretnének nyújtani az ügyfelei számára”. „Az európai és brit követelmények által megszabottnál alacsonyabb U együtthatónak és a 20 éves garanciának köszönhetően az Ultima tetőtéri ablak jobb választást jelent mind a ház építői, mind pedig a kivitelezők számára.” A Dakea a tetőtéri ablakok tervezésében, gyártásában és a termékek, benne az Ultima termékek továbbfejlesztésében szerzett több mint 75 éves tapasztalataira támaszkodhat, mivel a világ legnagyobb tetőtéri ablakgyártó vállalat, a VKR Group vállalat részét képezi.

Housebuilding mini

kapcsolódó cikkek

Esettanulmányok

CSŰR ÁTÉPÍTÉSE LANGFORD BARTONBAN

Amikor az ingatlan tulajdonosa, Richard Prowse olyan univerzális tetőtéri ablakokat igényelt, melyek könnye... Olvass tovább

Hírek

DAKEA VINTAGE A MANOR DRIVE-NAK

A Massey Limited vállalat a Dakea Better Vintage ablakot választotta a keresett Sutton Coldfield negyedben ... Olvass tovább

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.