Esettanulmányok

AZ ÉPÍTŐK OKOS DÖNTÉST HOZNAK – JEWSON

Az észak-keleti székhelyű Roof Trust vállalat számos lakóépületében a Dakea Ultima tetőtéri ablakokat választotta a magas minőségű beépítés céljából. A könnyen beépíthető ULTIMA ablakok számos előnnyel szolgálnak a tulajdonosok számára, benne a külső zajszint más hagyományos, piacon kapható ablakokhoz képesti 50%-kal nagyobb hangszigetelése.

ROOF TRUST - CSALÁDI TETŐFEDŐ VÁLLALAT

a Dakea termékeket választotta - benne az innovatív Ultima ablakot - három külön felújításra Newcastle területén, miután megbeszélésre kerültek az ablakok iránt támasztott követelmények a Sunderlandi Rinus Roofing Supplies helyi beszerzőjével. David Bruce, a Roof Trust ügyvezető igazgatója mondta: „A piacon elérhető opciókat böngészve olyan gyártót kerestünk, akinek a termékei kielégítik a tulajdonosok igényeit, valamint egyszerű beépítést garantálnak”. A Dakea ULTIMA számos előnnyel szolgál a tulajdonosok számára. A Comfort Glass technológia két duplán működő rétegből áll, melyek úgy lettek megtervezve, hogy nyáron a napsugárzással szemben nyújtsanak védelmet, télen pedig az épületben tartsák a meleget, ami csökkenti a háztartás éves energiaszámláját.

Housebuilders makes the smarter choice

A Titan Glass üvegnek köszönhetően az Ultima kivételes energetikai hatékonyságot biztosít, ahol a hőveszteség alig 1,2 W/m2 K. Emellett, a kripton gázzal töltött üveg a hagyományosan használt argongáznál 46%-kal kevésbé hővezető. Az ULTIMA rendkívül hatékony védelmet nyújt az UV sugárzással szemben, a káros UV sugarak 95%-os kiszűrésével. David folytatta: „A Dakea ULTIMA több, beépítéssel kapcsolatos kulcsfontosságú probléma megoldásában is segített. Gyakori probléma a helyszínen a megfelelő rögzítések és elérhető komponensek hiánya, ami lassítja a beépítés menetét. Az Ultima esetében a megfelelő csavarok mindig kiszállításra kerülnek az ablakszerelő készlettel. Egyszerűen hangzik, de nem minden gyártó biztosítja őket, és ez, a könnyen alkalmazható tetőcserép ablakkerettel együtt hatalmas jelentőséggel van a beépítés nehézségére és minőségére”. Az ULTIMA ablakok a piacon egyedülálló 20 éves garanciával kerülnek kiszállításra és a Dakea tetőtéri ablakok tervezésében, gyártásában és innovációjában szerzett 75 éves tapasztalat támogatását élvezik.

Housebuilders makes the smarter choice DAKEA roof window

David összegzése: „Mindig a Dakea ablakokat ajánljuk ügyfeleinknek, mivel nemcsak nagyon sokoldalúak, de figyelemre méltó megtakarítást is biztosítanak. A Dakea ablakokat az első számú választásnak tekintjük, mivel tökéletes esztétikát garantálnak ügyfeleinknek és beépítéskor minden ablakkeretbe tökéletesen passzol, ami kiemeli a rugalmasságukat.” A Dakea ULTIMA ablakok alsó részén lévő kilincseinek köszönhetően a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek és kinyithatják, legyőzve az ablakok hozzáférhetőségével járó problémákat. A Dakea ablakok további, a Roof Trust által jövőben kivitelezendő beépítéseivel együtt David és a vállalata továbbra igénybe veszi a Dakea ablakok kivételes előnyeit a jövőbeni megoldások biztosítására.

Housebuilders makes the smarter choice DAKEA for smart professionals

kapcsolódó cikkek

Esettanulmányok

AZ ÉPÍTŐK OKOS DÖNTÉST HOZNAK - JEWSON

Az észak-keleti székhelyű Roof Trust vállalat számos lakóépületében a Dakea Ultima tetőtéri ablakokat válas... Olvass tovább

Hírek

ERŐS ÉRTÉKESÍTÉS A DAKEA TÁMOGATÁSA MELLETT

A Dakea szorosan együttműködik a Stormspell vállalattal, széleskörű értékesítést és műszaki támogatást bizt... Olvass tovább

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.