Esettanulmányok

A PARTNERSÉG EREJE

A kiemelt gyártókkal való szoros együttműködés kiépítésével a kereskedők hozzáférést nyernek a termékekhez, eszközökhöz és az alapos termék betanításhoz a csapataik számára. Ami fontos, ez jelentős hatással lehet az ügyfél elégedettségére, és ami ezzel jár, a teljes vállalkozás nyereségességére.

A gyors technológiai fejlődés ellenére, ami kiterjed a termékek mennyiségére és elérhetőségére vonatkozó információkra, talán még sohase volt ilyen fontos.az ügyfél, a kereskedő és a gyártó közötti kapcsolat. A kereskedők maximálisan fel vannak készítve az ügyfelek lehető legjobb, teljes körű tanácsadásra, céljuk a konkrét projektek sikeres megvalósítása. Annak a tudatában, hogy a dolgozók jól tájékozottak és ismerik a termékválasztékot, a kereskedők tökéletes ügyfélkiszolgálást és konkurencia előnyt tudnak biztosítani. A termékekre vonatkozó erős tudásbázis elsajátításának egyik legjobb módja a gyártókkal való együttműködés kiépítése.

A pozitív partnerkapcsolat, amit a Beeslay és a Fildes építőipari vállalat kidolgozott a Dakea vezető tetőtéri ablak gyártóval, tökéletes példát mutat az ilyen hozzáállásból származó előnyökre. Az eladó fejleszteni tudta a tevékenységét és fokozni a dolgozók termékismereteit. A Beesley és a Fildes kilenc kirendeltséggel rendelkeznek Nagy-Britannia teljes észak-nyugati régiójában a Liverpoolhoz közeli Huyton székhellyel. Ian Carr, a tetőfedő termékek igazgatója több nyereséges és az üzleti ajánlatához passzoló innovatív termékajánlatot keresett a partnerei között. A tetőtéri ablakok tervezésében, gyártásában és innovációban szerzett 75 éves tapasztalattal a háta mögött Ian érezte, hogy – a világ legnagyobb, a VKR Group csoportjába tartozó tetőtéri ablakgyártónak a részét képező – Dakeával folytatott együttműködés – természetes lépés a tevékenység továbbfejlesztésében.

Ian kijelentette: „El vagyok ragadtatva a Dakeától kapott támogatástól. Ez különösen az értékesítési vezető, Chris Phillips érdeme, aki rövid idő alatt végrehajtotta a személyzet betanítását, bővítette a csapat tetőfedőkre és tetőtéri ablakokra vonatkozó ismereteit, valamint különböző értékesítési pontokra vonatkozó információkat és árjegyzékeket biztosított”. A Christől kapott termék összehasonlítással és árjegyzékkel a Beesley és a Fildes csapatok tagjainak sikerült egyszerű, de egyúttal széleskörű értékesítési oktatást szerezni, ami minden kereskedelmi iroda és az egyes értékesítők számára is értékes lehet.

Chris mondta: „A továbbképzésnek köszönhetően kereskedelmi alkalmazottjaink információkhoz juthattak a termékválasztékunkra vonatkozóan, majd továbbíthatták ezt a tudást a vásárlók felé”.

Emellett, a Beesley és a Fildes igénybe veszik a lényeges értékesítés támogatást nyújtó Dakea online eszköz csomagot. Ezek a márka növekvő ismertségéhez igazított, letölthető Dakea termék grafikákat, benne logotípusokat, fényképeket és reklámanyagokat tartalmaznak, melyek feltölthetők az eladó weboldalára. A Dakea online eszköz csomagja emellett különböző elektronikus termék árjegyzékeket tartalmaz útmutatókkal, milyen módon lehet optimalizálni a tartalmat és lehet forgalmat generálni mind a Dakea, mind pedig a saját weboldalon az értékesítés támogatása céljából. Ian értékelte a Dakea termékeket, hozzátéve: „Az impozáns 20 éves garanciával, az ingyenes beépítési kiegészítőkkel, mint a szigetelőhab-keret és az alátét-szegélyfólia, valóban izgatottak vagyunk a Dakea termékek értékesítésével. A kényelmi kiegészítők keretein belül érhetők el a Dakea redőnyök, melyekkel az Ultima tetőtéri ablakok kiegészíthetők”.

The power of partnership DAKEA

A Dakea termékajánlat egyik kiemelt terméke az Ultima tetőtéri ablak. Az innovatív technológia alkalmazásának köszönhetően a hagyományos tetőtéri ablakokhoz képest 50%-kal hatékonyabban csökkenthető a kültéri zaj. Az Ultima jelentősen lehalkítja olyan légköri tényezők okozta ütések hangját, mint az eső vagy a jégeső, illetve a kültéri zajokat, benne a közúti forgalom zaját. A Comfort Glass ablaküveg technológiának köszönhetően a termék megvéd az UV sugárzástól és a káros UV sugarak 95%-át is képes visszaverni. A két alacsony hőátbocsátású, kettős hatású üvegnek köszönhetően az Ultima rendszer úgy lett megtervezve, hogy a lakótér nyáron hűvös marad és télen is megőrzi a beltér melegét - csökkentve a háztartás energiaszámláját, valamint megvédve a bútorokat és egyéb tárgyakat a kifakulástól. Emellett a Titan Glass üvegnek köszönhetően az ablak nem igényel karbantartást és a hagyományos ablakokhoz képest magasabb védelmet biztosít az erős ütésekkel szemben.

Distributor DAKEA partner

Ian folytatta: „Raktárunkban számos Ultima tetőtéri ablakkal rendelkezünk, míg a termékválaszték raktározása óta 15-20 százalékos értékesítési növekedés jellemzi a tetőtéri ablakokat. A gyors, 24 órás kiszállítási határidőnek, valamint a számos innovatív, zajcsökkentő és strukturális megoldásoknak köszönhetően az Ultima annyi előnnyel rendelkezik, hogy minden kirendeltségben nagy népszerűségnek örvend az ügyfelek körében. Emellett a Beesley és a Fildes dolgozói számára tervezett, közeledő műszaki továbbképzésre való tekintettel - benne az olyan online továbbképző eszközök felhasználásával, mint a Dakea Akadémia - Ian rendkívül optimista marad és a dolgozói tovább bővítik a Dakeára és az impozáns termékválasztékra vonatkozó kivételesen pozitív reakciójukat, lehetővé téve az üzleti tevékenység továbbfejlesztését. Az eladó és a gyártó közötti szoros együttműködés minden félnek előnyére válik. A jól tájékoztatott értékesítési csapat jobban fog tudni kiajánlani egy megfelelő terméket, az ablak beépítésével foglalkozó szakemberek a teljes és részletes ismereteken alapuló legjobb tanácsokat kapják, ami fokozza az eladók ügyfeleinek az elégedettségét és segít az üzleti tevékenység fejlesztésében.

The power of partnership

kapcsolódó cikkek

Hírek

DAKEA VINTAGE A MANOR DRIVE-NAK

A Massey Limited vállalat a Dakea Better Vintage ablakot választotta a keresett Sutton Coldfield negyedben ... Olvass tovább

Esettanulmányok

A HOLLANDIAI FÖLDRENGÉSEK ELLENI MUNKÁK

VESZÉLYEZTETETT TERÜLET A Groningen régió ismert az 1963 óta tartó földgáz termelés okozta gyakori földreng... Olvass tovább

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.