Quality - See prices - products tablet

Termék-katalógus 2019

Hővédő árnyékoló

Mérettáblázat

  • MIR CxA
  • MIR FxA
  • MIR MxA
  • MIR PxA
  • MIR SxA
  • MIR UxA

Hővédő árnyékoló – megakadályozza a felmelegedést, felfogja az eső zaját és lehetővé teszi a kilátást. 

Ezzel a nagyszerű kiegészítővel napos időben csökkenthető a belső hőmérséklet, rossz időben pedig az eső beszűrődő zaja. 

A külső hővédő árnyékoló félig áttetsző, PVC borítású hálóból készül, amely kellemesen szórja a beérkező fényt, és a napsugárzás 80%-ának felfogásával megakadályozza a túlmelegedést, miközben lehetővé teszi a kilátást. Esős időben védi az üvegfelületet, és jelentősen csökkenti az eső zaját. 

Diszkréten az ablaktábla belső oldalára szerelhető, így az árnyékoló védve van, amikor nem használják.

Különösen rugalmas, PVC-vel bevont üvegszálas anyagból készül, amely ellenáll a korhadásnak és a szennyeződéseknek. 

Az árnyékoló felhelyezéséhez mindössze egy csavarhúzóra, egy kalapácsra és 10 percre lesz szüksége, ha követi a beszerelési lépéseket részletesen bemutató útmutatót, amelyet a termékhez mellékelünk. Sötétítőink tökéletesen illeszkednek, méretre vágás nélkül felhelyezhetők és három egyszerű lépésben összeszerelhetők.

A felszerelés lépéseit tartalmazó útmutató megtalálható a dobozban. 

A Dakea árnyékolókra 2 év garanciát adunk.

A Dakea hővédő árnyékolók Dakea, DAKSTRA, RoofLITE® (termékkód: MIR) és VELUX® (beleértve az új V22-es generációt is) (termékkód: MUR) tetőablakokra szerelhetők. 

A tetőablakhoz illeszkedő árnyékoló kiválasztásához használja az Árnyékoló választót.

A VELUX® név és a VELUX® márka a VELUX® Group bejegyzett védjegye. A FAKRO® név és a FAKRO® márka a FAKRO® Group bejegyzett védjegye. Az Optilight® név és az Optilight® márka a FAKRO® Group bejegyzett védjegye. A Keylite® név és a Keylite® márka a Keylite® Group bejegyzett védjegye. A Starlite® név és a Starlite® márka a Keylite® Group bejegyzett védjegye. A Dakea, DAKSTRA és RoofLITE® az ALTATERRA Kft. bejegyzett védjegye.

Műszaki paraméterek

Termék-katalógus 2019

Beépítést egyszerűsítő kiegészítők
0