FÉNYZÁRÓ ROLÓ

DUA

FÉNYZÁRÓ ROLÓ

DUA

  • A fény kizárására használható a Dakea fényzáró roló.
  • A sötétítővel szinte teljesen kizárhatja a fényt, így igény szerint akár éjszakává varázsolhatja a nappalt, ami különösen hasznos lehet a hálószobákban.
  • Vezetékek és zsinórok nélküli sötétítőnk egyszerűen egy keskeny profilú alumínium kereten belül csúsztatható.
  • Ezzel az egyszerűen használható mechanizmussal többféle pozícióba állítható az árnyékoló, ami megkönnyíti a helyiség fényének szabályozását a majdnem 100%-os elsötétítéstől a különböző fokozatú bevilágításig.
  • Nincs szükség mosásra – a használatnak és szennyeződésnek ellenálló poliészternek és a fényzáró gumiszövetnek köszönhetően nincs szükség karbantartásra, a tisztítás is egyszerűen, szerelés nélkül elvégezhető.
  • Az árnyékoló felhelyezéséhez mindössze egy csavarhúzóra és 10 percre lesz szüksége, ha követi a beszerelési lépéseket részletesen bemutató útmutatót, amelyet a termékhez mellékelünk. Sötétítőink tökéletesen illeszkednek, méretre vágás nélkül felhelyezhetők és három egyszerű lépésben összeszerelhetők. A felszerelés lépéseit tartalmazó útmutató megtalálható a dobozban.
  • A Dakea árnyékolókra 2 év garanciát adunk.
  • A Dakea sötétítő árnyékoló Dakea, VELUX®, FAKRO®, Optilight®, Keylite®, Starlite®, RoofLITE®, DAKSTRA tetőablakokra szerelhető. A tetőablakhoz illeszkedő árnyékoló kiválasztásához használja az Árnyékoló választót.

A VELUX® név és a VELUX® márka a VELUX® Group bejegyzett védjegye. A FAKRO® név és a FAKRO® márka a FAKRO® Group bejegyzett védjegye. Az Optilight® név és az Optilight® márka a FAKRO® Group bejegyzett védjegye. A Keylite® név és a Keylite® márka a Keylite® Group bejegyzett védjegye. A Starlite® név és a Starlite® márka a Keylite® Group bejegyzett védjegye. A Dakea, DAKSTRA és RoofLITE® az ALTATERRA Kft. bejegyzett védjegye.

Electric Opener for roof window Electric Opener zoom

AMC100 Elektromos ablaknyitó

HŐVÉDŐ ÁRNYÉKOLÓ

RELUXA

Roller shutter Dakea Roller shutter

Private: SHR Redőny (Befejezett gyártás)

ROLÓ (Befejezett gyártás)

FÉNYZÁRÓ ROLÓ

Egyéb Termékek

FÉNYZÁRÓ ROLÓ

RELUXA

ROLÓ (Befejezett gyártás)

arrow_long_right

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.