Ezúton is biztosítjuk minden parterünket az Altaterra nevében afelől, hogy ezekben a nehéz időkben is keményen dolgozunk azon, hogy akadálymentes legyen a kiszállítás és az ellátás minden partnerünk számára.

A VKR csoport tagjaként rendelkezünk mind a szükséges anyagi, mind emberi erőforrással ahhoz, hogy továbbra is kiszolgáljuk partnereinket országszerte. Elkötelezett ügyfélszolgálatunk a rendelkezésedre áll! (https://dakea.hu/kapcsolat/)

A jelenlegi gazdasági és üzleti korlátozások mellett szeretnénk arra bíztatni, hogy használd ki a rendelkezésedre álló időt és gyűjts minél több új információt a szakmából, amit a hasznodra fordíthatsz a jövőben. Tekintsd meg termékeinket és fedezd fel újdonságainkat! Legyél egy lépéssel a többiek előtt! (https://dakea.hu/term%C3%A9kek/tetoteri-ablakok/)

Köszönjük az eddigi támogatásodat és a partneri együttműködésedet és ezen felül kívánunk jó egészséget számodra, és az egész családod számára!

Csatlakozz a hírlevelünkhöz!

Ács, beépítő, építész, kivitelező vagy alvállalkozó vagy? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, így mindig az elsők között leszel akik értesülnek a termékeinket érintő újdonságokról, akciókról, vállalati hírekről.

Minden egyéb esetben kérjük töltsd ki a weboldalon található kapcsolatfelvevő űrlapunkat.