Termékek

Termékek szűrése

Szűrők törlése

OPTIMA

Az Optima a legjobb klasszikus, középen elforduló tetőablak.

BETTER

A Dakea Better egy klasszikus, középső tengely mentén nyíló tetőablak a legjobb formájában! A kiváló energetikai teljesítmény és a megnövelt szerkezeti szilárdság együtt fényt és biztonságot ad bármelyik otthonnak! 

Ultima Energy cross-section of window Ultima energy wooden roof window

Ultima Energy

Olyan helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba, amelyek környéke zajos vagy utcára néz, valamint jobb hő- és hangszigetelésre van szükség, mint például hálószoba és nappali.

Ultima Energy PVC cross-section of window Ultima Energy PVC

Ultima Energy PVC

A PVC ablak olyan helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba, amelyek környéke zajos vagy utcára néz, valamint jobb hő- és hangszigetelésre van szükség, mint például hálószoba és nappali.

cross-section of window Ultima 8 ultima roof windows

Ultima

A Dakea Ultima a legkorszerűbb, középső tengely mentén elforduló fa tetőtéri ablak.

Better Energy

A Dakea Better Energy egy új, energiatakarékos, elforgatható, háromrétegű üvegezésű ablakegységgel szerelt tetőablak.

Better Energy PVC

A megnövekedett nedvesség- és szennyeződésállóság miatt a Dakea Better Energy PVC tökéletes megoldást kínál magas páratartalmú helyiségekben.

Better Safe PVC cross-section of roof window Better Safe PVC roof window bathroom

Better Safe PVC

Dakea Better Safe PVC a tökéletes megoldás magas páratartamú helyiségekbe, mint például konyhákba vagy fürdőszobákba, mivel jobban ellenáll a párának és a szennyeződéseknek.

Better View cross-section of roof window Dakea Better View big roof windows

Better View

A Dakea Better view kivételes komfortot nyújt a felső harmadban lévő forgáspont körül forduló szárnnyal és kiváló üvegezésével.

Good cross-section of roof window Good roof window

Good Slim

A Dakea Good a kis költségvetésű projektek számára tervezett kedvező áron elérhető, mégis kiváló minőségű tetőablak.

Good PVC

A Dakea Good PVC a tökéletes megoldás magas páratartamú helyiségekbe, mint például konyhákba vagy fürdőszobákba, mivel jobban ellenáll a párának és a szennyeződéseknek. A Dakea Good PVC kivételes kényelmet biztosít. Mivel PVC-ből készült ezért nagyon kevés karbantartást igényel.

VERTICA ENERGY

Fix térdfal ablak. Háromrétegű üveggel szerelt tetőablak, ami a beáramló napfény mennyiségén túl a kilátást is megnöveli.

VISION ENERGY

Fix Tetősík Ablak. Háromrétegű üveggel szerelt tetőablak, ami a beáramló napfény mennyiségén túl a kilátást is megnöveli.

Nem tud választani a tetőtéri ablakok közül?

Ablak konfigurátor

Minőség termékeink közül

Célunk, hogy megfizethető áron kínáljunk kiváló minőségű tetőtéri ablakokat.

Kiváló minőségű termékeink mindegyike a szakma elvárásainak figyelembe vételével készül. Sőt kedvező árfekvés és nagyszerű ár-érték arány révén igyekszünk felül is múlni őket.

MINŐSÉG
Roof windows Dakea

Hol lehet megvásárolni?

Keresse meg a környékén található Dakea tetőablak értékesítési pontokat!

FORGALMAZÓ KERESÉSE

Egy adatbázist hoztunk létre, ahol hasznos információkat talál a legjobb tetőtéri ablak beépítési gyakorlatokra, termékeink kompatibilitására, valamint a tanúsítványokra és a műszaki paraméterekre vonatkozóan.