Quality - See prices - products tablet

Termék-katalógus 2019

Ultima

Mérettáblázat

 • KEV C2A B1200
 • KEV C4A B1200
 • KEV F4A B1200
 • KEV F6A B1200
 • KEV M4A B1200
 • KEV M6A B1200
 • KEV M8A B1200
 • KEV M10A B1200
 • KEV P6A B1200
 • KEV P8A B1200
 • KEV S6A B1200
 • KEV S8A B1200
 • KEV U4A B1200
 • KEV U8A B1200

A Dakea Ultima a legkorszerűbb, középső tengely mentén elforduló fa tetőtéri ablak. A kiváló energetikai teljesítmény és az innovatív zajcsökkentő hangvédelmi rendszer az otthonokat jelentősen kényelmesebbé  és csendesebbé teszi. 

A Dakea Ultima rendkívüli tartósságot és biztonságot ad a 6mm-es edzett külső üvegnek és a laminált belső üvegnek köszönhetően. Az  alacsony emissziós bevonat az üvegen nemcsak visszaveri a hőt, de UV sugarakkal szembeni megnövelt védelmet nyújtva csökkenti a szobában lévő bútorok és szőnyegek kifakulását. Az üveg külső felületén található speciális titán-dioxid bevonat öntsztuló hatásának köszönhetően a külső ablaküveg kevesebb tisztítást igényel.

 

A Dakea Ultima ablakot két különböző, különleges zajcsökkentő rendszerrel láttuk el. A zajcsökkentő rendszer egyik részét képezi a megnövelt vastagságú külső üveg, valamint a belső, laminált üveg között található két réget zajcsökkentő tulajdonságú fólia.  

 

A zajcsökkentő rendszer másik része a különleges burkolóelemek. Ezek az elemek jelentősen tompítják az eső vagy jégeső hatását a kereten, és sokkal csendesebbé, kényelmesebbé teszik a szobát még viharos időben is. Ez a kettő együtt csaknem megfelezi a kívülről behallatszó zajt szemben egy átlagos ablakkal.

 

A Dakea Ultima a legmagasabb osztályú légáteresztési értékkel, és kitűnő vízzárási képességgel rendelkezik a Safe Guard rendszernek köszönhetően. Ez energiamegtakarítást, nyugalmat és csendesebb, kényelmesebb szobát eredményez.

 

A Dakea Ultima 20 éves garanciát nyújt.

 

A Dakea Ultima tartalmazza az ingyenes szigetelő-habkeretet (IFC) és alátét-szegélyfóliát (RUC), amelyek az ablak dobozában metalálhatóak. Az IFC jobb hőszigetelést biztosít a keret körül, a RUC gyors beépítést és vízzáró kapcsolódást biztosít a tetőhöz.

 

A Dakea Ultima tetőtéri ablakok a legtöbb, általános tetőfedő anyaggal fedett, 15-90 fokos dőlésszögű tetőbe beépíthetők. A helyes beépítéshez eredeti Dakea burkolókeret felhasználása szükséges. 

Műszaki paraméterek
Szerkezet

Széles keret, műszárított tömbösített erdei fenyőből, 100%-ban FSC tanúsítvánnyal rendelkező északi erdőkből, gombaölő és rovarok elleni védelemmel, dupla vízbázisú lakkozással.

Ventilláció

2 passzív szellőzési pozíciójú kilinccsel. Beépített, 2 pozíciójú szellőző szelep a szárny zárt állapotában is akár 22 m3/h légáramlást biztosít.

Üveg paraméterek

Biztonsági laminált üveg zajcsökkentő fóliával kripton gázzal töltött üvegszerkezet, két külön bevonat véd a túlzott felmelegedés és hőveszteség ellen, továbbá extra UV-védelemet biztosít, 6 mm-es edzett külső üvegezés.

Működési tulajdonságok

2 tömítés: hegesztett csúszótömítés, hegesztett ütközőtömítés, középső tengely mentén nyíló, alátét-szegélyfólia (RUC) és szigetelőhab keret (IFC) a dobozban. Esőzajcsökkentő speciális burkolóelemek.

Üveg
1200
Feépítés
33.2SSV6-10G3-6HV9:N2
22 mm-es dupla üvegezés
Igen
Alacsony Emisszós bevonat
Igen (2 bevont felület)
Gáz (kripton)
Igen
Laminált
Igen
Hangszigetelő fólia
Igen
Ug (W/m2K)
0,9
Teljes napenergia-átbocsátás
0,3
Ablak
Uw (W/m2K)
1,2
Vízzáróság
E 1350
Légtáteresztő-képesség
Class 4
Szélterheléssel szembeni ellenállás
38 (-1,-3)
Szín
Természetes fa
Igen

Termék-katalógus 2019

Beépítést egyszerűsítő kiegészítők
0