• Ultima

  A Dakea Ultima a legkorszerűbb, középső tengely mentén elforduló fa tetőtéri ablak. A kiváló energetikai teljesítmény és az innovatív zajcsökkentő rendszer az otthonokat jelentősen kényelmesebbé és csendesebbé teszi.

  TÖBB
 • Best PVC

  A Dakea Best PVC egyszerűen a legjobb választás a konyhák és fürdőszobák esetében. A vízálló és könnyen tisztítható PVC-szerkezeten túl szellőzőnyílás biztosítja a lehető legjobb légcserét.

  Termékek
 • Best

  A Dakea Best kiváló minőségű és energetikai hatékonyságú, felső tengely mentén nyíló tetőablak. 

  Termékek
 • Better PVC

  A Dakea Better PVC ablakok a középső tengely mentén nyíló kialakítás és a sima, egyszerűen tisztítható PVC előnyeit egyesítik. 

  Termékek
 • Better

  A Dakea Better egy klasszikus, középső tengely mentén nyíló tetőablak a legjobb formájában! A kiváló energetikai teljesítmény és a megnövelt szerkezeti szilárdság együtt fényt és biztonságot ad bármelyik otthonnak!

  Termékek

Quality - See prices - products tablet

Termék-katalógus 2019

Beépítést egyszerűsítő kiegészítők

Egyszerű és gyors beépítést segítő kiegészítők a boldog mesterekért. A Dakea ablakokat Dakea burkolókerettel kell beépíteni. Teljes burkolókeret-választékot kínálunk.

6 termék

Több

Kényelmi kiegészítők

Univerzális árnyékolóink az egyszerű felszerelhetőség és használat jegyében készülnek. Tökéletesen illenek a Dakea ablakokhoz ugyanúgy, mint a FAKRO®, a VELUX® (beleértve az új V22-es generációt is), a RoofLITE, a Dakstra, az Optilight®, a Keylite® és a Starlite® ablakokhoz.

6 termék

Több

Termék-katalógus 2019