Az első beépített Dakea ablak ünneplése Magyarországon!

Az első beépített Dakea ablak ünneplése Magyarországon!

A beépítést a Steindach Kft. végezte, Steinbach Tamás vezetésével, aki már több, mint 16 éve aktív a szakmában. Családi vállalkozásuk keretében tetőtéri ablakok beépítését is vállalják országszerte.


Tamás a lakás tulajdonosainak a Dakea Good tetőablakot ajánlotta, nem csupán az ablak szép esztétikai megjelenése miatt, hanem mert a kiváló funkcionális megoldások mellett a lakás értéke növelhető az ablakra érvényes 20 év garanciával is.

Igaz, hogy a régi ablak 25 éve szolgálta a tulajdonosok kényelmét, de mivel rosszul volt beépítve, így a felcsapódó pára az évek alatt teljesen tönkretette a burkolatot.

Az új Dakea ablakot Tamásék vízszintes és függőleges kialakítással építették be, így nemcsak a beázás esélyét zárták ki, de ezáltal több fényt is fog az új ablak beengedni a hálószobába.

A tökéletes kényelem kialakítása érdekében egy belső Dakea fényzáró roló is felkerült az ablakra, melynek felhelyezése csupán 10 percet vett igénybe és a hálószobában bármikor teljes sötétség biztosítható vele. Nem igényel takarítást, a sínben futó sötétítő bárhol megállítható, így egyedileg szabályozható a beáramló fény mértéke.

A termék kiváló minőségén felül Tamás pénzt is kapott az ablak gyártójától, hiszen a beépítés után azonnal regisztrálta a Cash Club-ban a termék kódját.

Nézd meg a video-t az első Dakea ablak beépítéséről Magyarországon!

“Már alig várom, hogy beépítsük a következő Dakea ablakokat is, mert a Cash Club-ból visszakapott pénzen szeretném elvinni a családomat egy hosszú hétvégére nyaralni, ez lesz a meglepetésem számukra!” – mondta Tamás.

Persze nem csupán Tamás volt elégedett a Dakea által nyújtott kiváló termékkel és plusz szolgáltatással, hanem a tulajdonosok is, akik biztosak lehetnek benne, hogy ezt az ablakot már nem kell lecserélniük, talán még unokáinak sem! :)

Te is szeretnél hasonló élményben részt venni?

Nézd meg a video-t, amit Szentkirályszabadján készítettünk és írj Facebook oldalamra, lehet, hogy hamarosan mi is találkozunk!

Örömmel adom hírül, hogy megtörtént az első Dakea tetőtablak beépítése Magyarországon, Szentkirályszabadján! Én is ott voltam ezen az áttörő eseményen, ahol egy régi tetőablakot cseréltünk ki, a magyar piacon pár hónapja megjelent Dakea márkájú tetőablakra.