AZ ÉPÍTŐK OKOSABB DÖNTÉST HOZNAK – JEWSON (STOCKPORT)

David Ellerby, a Cheshire-i székhelyű, National House-Building Councilban (NHBC) regisztrált házak építője a Dakeához fordult, amikor tetőtéri ablakokat keresett a saját, négy hálószobás családi házaihoz a vidéki Wilmslow-ban. A hőszigetelés és az energetikai hatékonyság fontos szempont volt az ablakokkal szembeni elvárásainak, mivel a magas minőségű ingatlanokat nyílt, festői szépségű mezőgazdasági területek veszik körbe.

David Ellerby mondta: „Az elérhető opciók jobb megértéséhez meglátogattam a Jewson vállalat Stopckporti, helyi kirendeltségét. A cég bemutatta a Dakea márkát és a tetőtéri ablakok gyártásával foglalkozó, VKR Group Csoport piacát képező vállalat múltját”. David azután döntött a Dakea Ultima ablakok mellett, miután a Jewson vállalat találkozót szervezett a Dakea területi képviselőjével, Christopher Phillipssel.

David hozzáfűzte: „Az Ultima olyan tulajdonságokat és minőséget ajánl, melyek a három rétegű ablakokhoz hasonlíthatók - súlyának töredékéért és versenyképes árért. Az 1,2 W/m2K értékű U együtthatónak köszönhetően, mely tökéletes hőszigetelést biztosít, az Ultima javítja az ingatlan energetikai hatékonyságát és egész évben kellemes hőmérsékletet biztosít az épület helyiségeiben”. A Comfort Glass technológiának köszönhetően az ablak megvéd az UV sugárzástól, mivel a káros UV sugarak 95%-át visszaveri. Ez az egyedi üvegezés nyáron hűvös levegőt garantál és télen is benn tartja a meleget és csökkenti a lakások fűtési költségét. Az egyszerű és könnyű karbantartást biztosító Ultima Titan Glass üveggel felszerelt. Ez a külső titán-dioxid bevonat megbontja a szerves anyagokat, lehetővé téve azok esővíz általi lemosását, ami jelentősen csökkenti a kézzel végzett ablakmosás szükségességét.

Jewson (Stockport) roof windows

Az Ultima tetőtéri blakokra 20-éves, átruházható garancia jár. David hozzáfűzte: „Az Ultima modellre nyújtott garancia valódi nyugalmat biztosít mind a beépítők, mind pedig a vásárlók számára - a jégeső okozta károkra vonatkozó, korlátlan időre szóló garancia az ingatlan megvásárlása után is hosszú és biztos védelmet nyújt”. A fejlesztési munkálatok első szakaszának a befejezésével Mark Backhouse, a tetőtéri munkálatokban 35 éves tapasztalattal bíró kivitelező a projekt megvalósításához előkészített 20 Ultima ablakból jelenleg 10 beépítésénél jár. Mark Backhouse mondta: „Először építettem be Dakea Ultima tetőtéri ablakot - és ez egy egyszerű és gyors művelet volt. Az ingyenes Ultima szigetelőhab-keret és alátét-szegélyfólia (RUC) alkalmazásának köszönhetően minden beépítés magas minőséggel történt és tökéletes kivitelezést biztosít.”

Housebuilding

Ezek az elemek a biztonságos és vízzáró beépítéssel biztosítják a tető védelmét és jelentősen csökkentik a huzatok és a víz beszivárgásának a kockázatát. Christopher Phillips, a Dakea területi értékesítési vezetője mondta: „Az Ultima tetőtéri ablak ideális megoldást jelent a kivitelezők számára, akik ellenőrizni szeretnék a jövőben a tulajdonságait és hozzáadott értéket szeretnének nyújtani az ügyfelei számára”. „Az európai és brit követelmények által megszabottnál alacsonyabb U együtthatónak és a 20 éves garanciának köszönhetően az Ultima tetőtéri ablak jobb választást jelent mind a ház építői, mind pedig a kivitelezők számára.” A Dakea a tetőtéri ablakok tervezésében, gyártásában és a termékek, benne az Ultima termékek továbbfejlesztésében szerzett több mint 75 éves tapasztalataira támaszkodhat, mivel a világ legnagyobb tetőtéri ablakgyártó vállalat, a VKR Group vállalat részét képezi.

Housebuilding mini

kapcsolódó cikkek

CSŰR ÁTÉPÍTÉSE LANGFORD BARTONBAN

Amikor az ingatlan tulajdonosa, Richard Prowse olyan univerzális tetőtéri ablakokat igényelt, melyek könnye... Olvass tovább

DAKEA VINTAGE A MANOR DRIVE-NAK

A Massey Limited vállalat a Dakea Better Vintage ablakot választotta a keresett Sutton Coldfield negyedben ... Olvass tovább