A Dakeáról

A Dakeáról
A Dakeával Ön is többet kereshet!

Üdvözöljük a Dakea világában!

Ez egy vadonatúj márka, az Altaterra Kft. portfóliójának részét képezi, amely cég a dán VKR Holding része. Ezen márkanév alatt a legkiválóbb minőségű tetőablakokat és az azokhoz kapcsolódó kiegészítőket gyártjuk. Egyedülálló szervizszolgáltatási rendszerünkön keresztül olyan támogatást nyújtunk, amely több nyereséget hoz és egyben kevesebb kockázatot jelent a szakembereknek és a lakástulajdonosoknak.

A tetőablakok fejlesztésében, tervezésében és gyártásában megszerzett 60 éves tapasztalat és know-how a garancia arra, hogy a következő legalább 20 évben teljesen elégedett lesz ablakainkkal.

ISO minősítésű, világszínvonalú és garantált kapacitású gyártó létesítményeinkben különös figyelmet és energiát fordítunk arra, hogy a lehető legjobb terméket állítsuk elő Önnek, a kész tetőablaktól egészen a legapróbb részletekig. Minden egyes csavart, műveletet és összetevőt a legszigorúbb szabványok szerint tesztelünk. Ez a részletekbe menő alaposság és hosszú idők tapasztalata az, ami valóban megkülönböztet minket vevőink előtt, akik a termék teljes élettartama alatt kiváló működést és gondtalan használatot követelnek meg.

Dakea, a következő 20 év nyugalma a lakástulajdonosoknak!

Minden tőlünk vásárolt termékkel több szolgáltatást és garanciát nyújtunk vevőinknek, mint amennyit ugyanezért a pénzért a piacon elérhető legtöbb termékkel kaphatnának.

Termékeinkkel további 10 év nyugalmat is szerez, miközben tovább növeli otthona értékét.

Több

Dakea, a forgalmazók és kereskedők egyedülállóan válságálló megoldása!

A Dakea teljes körű, más gyártóknál elérhetetlen szolgáltatás kínálattal támogatja Önt, amely a készletkezeléstől kezdve az értékesítési kommunikációra, eszközökre és támogatásra is kiterjed.

Nem kell proaktív és agresszív stratégiákkal kockázatot vállalnia, hogy részesedést szerezzen egy zsugorodó piacon.

Szerezzen új vevőket, és fizessen akkor, miután eladta a terméket!

Több

Dakea tetőablakok az okos szakértőknek!

A beépítők és a tetőfedő mesterek minden tőlünk vásárolt termékkel még egy kicsivel több nyereséget szerezhetnek, mivel bevételhez jutnak, időt takarítanak meg, és lehetőségük van segítséget és támogatást kérni napi munkavégzésük során.

Minden beszerelt Dakea ablakkal 1500–2000 forintot kereshetnek.

Több