Minőség

Next 20 GuaranteeNext 20 Guarantee

Dakea, a következő 20 év nyugalma a lakástulajdonosoknak! 

Next 20 Guarantee – 20 évre kiterjedő, lakástulajdonosok között átruházható garancia.

A biztosított nyugalom mellett lakásának értékét is növelheti, akár eladja, akár bérbe adja.

Nekünk különösen fontos az Ön kényelme és biztonsága! Erre tetőablakaink nyújtják a legjobb bizonyítékot. Tartósságukat a legszigorúbb európai szabványokat teljesítő gyártási technológia biztosítja. Az általunk előállított termékek minőségében annyira megbízunk, hogy akár 20 év garanciát vállalunk rájuk

A Next 20 Guarantee rendszerben egyszerűen választhat a 10 éves törvényes garancia és a meghosszabbított, egyedülállóan ingyenes 20 éves termékgarancia között, amelyet regisztrált ügyfeleinknek kínálunk. Ez néhány kattintással elérhető! Nincsenek rejtett költségek és feltételek. Mindössze regisztrálnia kell, és máris hozzájuthat a lakástulajdonosok között átruházható 20 éves garanciához, amellyel növelheti otthona értékét, és további 10 év nyugalmat biztosíthat magának.

A Next 20 Guarantee részletes szerződési feltételei

Több Kevesebb

Titan GlassTitan Glass

Titan Glass üvegezés a tetőablakpiac új szabványa. Innovatív és egyedi összetételével kényelmet és kiváló energetikai hatékonyságot biztosít a lakástulajdonosok részére.

Kényelem - gondtalanság

Takarítsa meg az ablaktisztításra fordított időt és pénzt!

A Titan Glass üvegezéssel páratlan mértékben csökkentheti a szennyeződés mértékét az ablak külső felületén.

Hogyan működik?

A gyártási folyamat során egy speciális, mikroszkopikus titán-oxid bevonat kerül közvetlenül az üveg felületére. Ez a titánbevonat a napfény hatására kettős hatást vált ki:

  1. A bevonat egy fotokatalitikus folyamatban reakcióba lép a természetes napfénnyel érkező ultraibolya sugárzással, és ezzel szétoszlatja és lebontja a szerves szennyeződést. 

     
  2. Az eső lemossa a szétoszlatott szennyeződést. Az ablaktisztítás így egyszerre környezetbarát és kényelmes!

A Titan Glass ezenkívül gyorsabban is szárad, tehát az ablak tiszta és cseppmentes marad – ezáltal lenyűgözően tiszta kilátást biztosít, így kiválóan alkalmazható az otthonok külső üvegfelületeiként.

Kiemelkedő energetikai hatékonyság

A Titan Glass rendszert, az otthon téli kényelmét és otthonosságát különösen szem előtt tartva, az energetikai hatékonyság javítására törekedve tervezték. A kisebb fűtési igénynek köszönhetően energiát takaríthat meg, és kíméli a környezetet, miközben pénzt takarít meg a fűtésszámlán!

 

Hogyan működik?

Az üvegfelületre felhordott átlátszó fémbevonat visszaveri a radiátorok és a tűzhely hőjét a helyiségbe. Ugyanakkor szabadon átereszti az üvegen a kívülről érkező napfényt és hőt (passzív naphő-nyereség), amely melegíti az otthont, és még inkább hozzájárul az ablakok energetikai hatékonyságához

Ráadásul ablakaink kiváló hőátbocsátási együtthatója (Uw = 1,4) is bizonyítja, hogy milyen jól szigetelik a hőt. Az U-érték azt méri, hogy az ablak egységnyi felületén szabványos körülmények között mekkora a hőátadás. (A szokásos szabvány 24 °C-os hőmérséklet-gradienst és 50%-os páratartalmat határoz meg, szél nélkül.)

Több Kevesebb

Max protectMax protect

Tudjuk, hogy ha a tetőn nyílást készítenek, akkor azt 100%-os biztonsággal kell szigetelni.

Max Protect - a tömörség biztonságot jelent

A kemény időjárás még a ház szerkezeti épségét is veszélyeztetheti, de a megfelelő ablak kiválasztásával csökkenthető a nagyobb kár bekövetkezésének kockázata.

Ablakai egész évben ki vannak téve az időjárás viszontagságainak.

Mostanában sokat hallunk nagy hóról, kemény hidegről, váratlanul nagy esőkről és jégverésről.
 
Termékeinknek mindig készen kell állniuk, hogy ellenálljanak a természet hangulatváltozásainak.
 
A Max Protect garancia arra, hogy:
  1. Az ablaktáblát a mi üzemeinkben gyártották, megfelel a legszigorúbb szabványoknak, és olyan kizárólagos technológiával készült, amely a tetőablakokkal szemben támasztott minden igényt kielégít. 
  2. Minden ablaktáblánk erősített, ennek köszönhetően élettartam-garanciát tudunk vállalni a jégkárral szemben.
  3. Olyan csoport tagja vagyunk, amelynek 60 éves tapasztalata van az ablakgyártásban. Tudjuk, hogyan lehet hurrikánoknak ellenálló tetőablakokat gyártani – ráadásul a szélterhelésnek való ellenállásukat és vízzáró képességüket éppen ilyen körülmények között teszteljük.
  4. Minden ablakunk kialakítására és működésére is garanciát ad az IFT Rosenheim független tanúsítványa.
Több Kevesebb

Master WoodMaster Wood

Master Wood rendszer megnövelt tartósságot és fejlett fafeldolgozási eljárásokat jelent.

Garanciát vállalunk arra, hogy minden faanyagunk tanúsított, szigorú feltételek alapján kiválasztott, északi típusú borovi fenyő, amely a termőhelyén tapasztalható kemény időjárási viszonyok között kialakuló kiváló sűrűségéről és tartósságáról ismert.

Speciális védőkamrákon belül kivitelezett innovatív feldolgozó rendszerünkkel gondoskodunk a száradási folyamat egyenletességéről, valamint az elsődleges fabontó szervezetek, gombás foltok és rovarok elleni 100%-os védelemről

Ezenkívül GORI favédő bevonatot alkalmazunk, amely a következőket biztosítja:

Megnövelt UV-védelem – az ultraibolya sugarak okozta elszíneződés megelőzése.

Mikroporozitás védelem – a faanyag a felületkezelés károsodása nélkül képes leadni nedvességtartalmát, így a bevonat sima és ellenálló marad.

Vízlepergetés – a faanyag nedvesség, eső és víz okozta dagadásának megelőzése.

Egyszerű karbantartás – a felületkezelés hatása bevonat kialakulása nélkül csökken. nincs szükség homokfúvásra vagy lefejtésre.

Gombaölő – a felületi gombásodás megelőzése.

Természetes szépség – a felületkezeléshez használt áttetsző festékanyagok kiemelik a fa természetes szépségét. 

A kiváló minőségű faanyagnak köszönhetően ablakaink kiváló szilárdságúak, tartósak és tömörek, ami lehetővé teszi, hogy 20 éves, tulajdonosok között átruházható garanciát vállaljunk, és biztosítsuk otthonát és kényelmét az elkövetkezendő évekre.

Több Kevesebb

Quick installQuick install

Dakea Quick Install alátét-szegélyfóliával jelentősen csökkenthető a tetőablak beépítéséhez szükséges idő.

A fólia nyújtható, kiváló szakítószilárdságú szövésmentes polisztirén anyagból, páraáteresztő poliuretán-bevonattal készül.  

Mivel az alátétfóliát nem kell szabni és több darabból összeállítani, ezért jelentősen gyorsabbá válik a beépítés.

A Dakea Quick Install szegély egyetlen illesztésmentes darabból áll, így 100%-ig vízzáró, négyzethálós mintázata pedig szükség esetén megkönnyíti az egyenes vágást, ami még egyszerűbbé teszi a beépítést.

Ezt a korszerű technológiájú terméket a tető védelmére és a szerkezet vízzáróságának biztosítására tervezték. Rendkívül tűzbiztos, a DIN 4102 szabvány szerint B1 minősítésű, és –40°C és +80°C közötti hőmérsékleteket is elvisel.

A beépítés folyamatának kényelmessé tétele és megkönnyítése érdekében a legtöbb Dakea tetőablak díjmentes tartozéka. Természetesen ha az Ön által választott ablakcsomag nem tartalmazza, akkor is beszerezhető külön beépítési kiegészítőként.

Több Kevesebb

Noise BlockNoise Block

Azért, hogy csökkentsük a kívülről érkező zajokat, megalkottuk a Noise Block technológiát. Ez a hagyományos ablakokhoz képest 50%-kal csökkenti a kívülrő érkező és eső okozta zajokat .

A Noise Block technológiát azért fejlesztettük ki, hogy védelmet nyújtson otthonának a környezeti zajokkal szemben. A rendszer egy kétrétegű zajcsökkentő fóliát tartalmazó belső laminált üvegpanelből (2x3 mm), valamint egy külső 6 mm-es külső edzett üvegpanelből áll, amely a zajbehatást akár 50 %-kal hatékonyabban csökkenti, mint más, ezzel a technológiával nem rendelkező átlagos ablakok. 

A külső üveg, amely 50 %-kal vastagabb, mint a hagyományos  4-16-4 konstrukció külső üvege, a zajszintet akár 38 dB-lel is képes csökkenteni. Ez azt jelenti, hogy még az olyan, leginkább zavaró, környezetből érkező zaj, mint a forgalom, az udvar vagy a szomszéd zaja, is 50%-kal csökkenthető.

 

A Noise Block rendszer egyedi speciális bevonatttal rendelkező ablakborítás elemet használ, amely elnyeli és csökkenti az eső vagy jégeső hatásából eredő zajokat. 

 

Ennek eredményeképpen, a Noise Block technológiával ellátott ULTIMA ablakokkal felszerelt helyiségek akár 50 %-kal halkabbak a hagyományos ablakokkal felszereltekhez képest. 

 

A Noise Block egy innovatív technológia, amely csendet és kényelmet biztosít a lakók számára. 

 

Több Kevesebb

Comfort GlassComfort Glass

A COMFORT GLASS kétrétegű hővisszaverő és napvédő bevonat az üvegszerkezetben, amely a legnagyobb kényelmet biztosítja.

A Comfort Glass csomaggal ellátott ULTIMA ablakok kiváló, Uw = 1.2 W/m2K hőátbocsátási együtthatóval rendelkeznek.  

 

Ezt az egyedülálló hőszigetelő teljesítményt a két anyagréteg biztosítja, amelyek két különböző módon működnek:

- A V6 réteg visszaveri a hőt e belső térbe, ezzel csökkenti a téli időszak hőveszteségét;

- A V9 réteg visszaveri a külső napfényt, azzal csökkenti a belső tér nyári felmelegedését.

A V9 rétegben lévő három ezüstbevonat a káros UV sugárzás 80 %-át visszaveri egy hagyományos ablakhoz képest, ezzel védi a bútorokat a kifakulás ellen.

 A Comfort Glass csomag védelmet biztosít a hőveszteség ellen. Ez a jellemző segít a fűtési költségek csökkentésében és kényelmes otthoni környezetet biztosít.

Több Kevesebb

Safe GuardSafe Guard

A Safe Guard csomag a külső, 6 mm-es vastag edzett üvegből és a belső laminált üvegből (2x3 mm) áll.

 

A belső laminált panelben két szakadásálló fólia van, amely védelmet nyújt az üveget érő ütés vagy törés esetén.

Ez utóbbi esetben, az üvegszilánkok a fólián maradnak, és nem esnek a szobába. 

A külső, 6 mm-es edzett üveg kimagasló szilárdságot és egyben rugalmasságot biztosít, így a Safe Guard csomaggal ellátott ULTIMA ablakok élethosszig tartó garanciával rendelkeznek a jégeső okozta károk esetén.

A hegesztett illesztésekkel ellátott tömítések tökéletes lég- és vízzárást biztosítanak, míg a páraáteresztő anyagból készült szegélyfólia (RUC) - amely ingyenes tartozék - 100%-osan vízzáró és gyors beépítést tesz lehetővé bármilyen hagyományos tetőtípus esetén.

A Dakea ULTIMA nagyobb biztonságot jelent zord időjárási körülmények között: a rendszer ellenáll az akár 168 km/óra szélsebességű viharoknak és a hurrikánoknak is.

Több Kevesebb